Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЄВРО-2012 лише ненадовго приховало розкол між українським народом та корумпованою владою

Політика 5681 перегляд

Опубліковано - 23.07.2012 13:28 | Всі новини | Версія для друку

ЄВРО-2012 лише ненадовго приховало розкол між українським народом та корумпованою владою
ЄВРО-2012 лише ненадовго приховало розкол між українським народом та корумпованою владою
Ентузіазм від проведення Євро-2012 лише на деякий час приховав розрив між українською владою та народом, який чим далі все більше зростає.

Про це йдеться у статті Der Spiegel.

«Після закінчення Євро-2012 лідери країни полишили добровільно накладену на себе стриманість. Підготовка нової кримінальної справи проти колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, призупинена під час чемпіонату, знову рухається вперед. На телебаченні розгортаються наклепницькі кампанії проти конкурентів Януковича, і навіть лікар Тимошенко з берлінської Charité отримав дурну славу», – пише видання.

«Люди, які сподівались на тривалий заспокійливий ефект Євро на Україну, на свого роду політичну казку літа, вважають себе ошуканими. В той час як увага політиків та ЗМІ на Заході повертається до літніх Олімпійських ігор в Лондоні, лідер України Віктор Янукович продовжує робити те, що робив до чемпіонату. Ентузіазм зміг лише ненадовго прикрити розкол між Східною та Західною Україною, між народом та корумпованою владою. Внутрішній розкол чемпіонат не зміг подолати, так само як і розрив між державною владою та народом. Турнір лише більше підтвердив громадянам їх попереднє сприйняття, що політичний клас піклується лише про власний добробут», – йдеться у статті.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.