Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нетверезий росіянин пограв у Алькаїду

Світ навколо нас 6512 переглядів

Опубліковано - 28.12.2006 16:45 | Всі новини | Версія для друку

Нетверезий росіянин пограв у Алькаїду
Нетверезий росіянин пограв у Алькаїду
Сьогодні нетверезий російський громадянин спробував захопити літак “Аерофлоту”, який летів на Женеву. Мабуть в Росії почалися новорічні свята.

Літак авіакомпанії "Аерофлот", що зробив аварійну посадку в аеропорту Праги, намагалися захопити. Про це повідомила прес-секретар авіаперевізника Ірина Даненберг.

"Нападника схоплено. За даними екіпажа, пасажир слов'янської зовнішності знаходився в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Ніхто з пасажирів і екіпажу не постраждав. Допомогу екіпажу надали пасажири", - відзначила вона.

Джерело в МЗС Росії заявило, що "один з пасажирів влаштував п'яний бешкет на борту літака, загрожував екіпажу, і літак вимушений був зробити посадку".

За словами дипломата, пасажир затриманий чеськими властями. Посольство РФ в Чехії надає допомогу в з'ясуванні особи нападаючого. На борту лайнера, що летів за маршрутом "Москва-Женева", знаходяться більше ста пасажирів.

Заступник генерального директора "Аерофлоту" Лев Кошляков заявив РІА Новини про те, що затриманий є російським громадянином. За інформацією агенції із посиланням на джерело в "Аерофлоті", затриманий громадянин Євген Дагаєв, 1974 року народження, вимагав у екіпажу розвернути літак на Каїр.

Він намагався проникнути в кабіну пілотів авіалайнера А-320, загрожував вибухівкою і "поводився неадекватно", відзначив Кошляков. За його словами, "літак повністю справний, і після додаткового огляду і перевірки багажу, продовжить політ до Женеви".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.