Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тарас Стецьків вважає, що опозиція не зробила висновків з минулих поразок

Вибори-2012 5044 перегляди

Опубліковано - 31.07.2012 12:53 | Всі новини | Версія для друку

Тарас Стецьків вважає, що опозиція не зробила висновків з минулих поразок
Тарас Стецьків вважає, що опозиція не зробила висновків з минулих поразок
Народний депутат-опозиціонер Тарас Стецьків називає програшем для об’єднаної опозиції рішення вчорашнього з’їзду, за результатами якого у передвиборчий список не був включений ряд «ідейних опозиціонерів».

Про це він повідомив в інтерв’ю газеті «День».

«Те, що мене немає в партійних списках, – прогнозовано. Ще рік тому я чітко сказав, що і Юлії Тимошенко, і Юрієві Луценку, що до списку я не хочу, і пропоную підтримати мене по мажоритарному округу. Чому сьогодні по 117 мажоритарному округу у Львові підтримали Ігоря Васюника, питання не до мене», – сказав депутат.

Стецьків вважає, що опозиція не зробила ніяких висновків з попередніх помилок. «Якби це був одиничний випадок зі мною, то я б списав це на неприязне ставлення до мене Яценюка, але якщо йдеться також про інших людей – із списку викинули Філенка, Донія, ще з десяток людей, які проявили себе як чіткі опозиціонери, - тоді це тенденція. Виходить так, що ця опозиція просто не хоче вигравати вибори – по-дорослому вигравати у влади. Вона хоче легко пройти в Раду і стати опозицією в наступному парламенті», – заявив Стецьків.

Депутат зазначив, що з березня цього року не мав розмов із керівниками опозиції. «Кілька моїх спроб спитати, чи підтримають вони моє висунення по округу, закінчилися тим, що я до цих пір ні з ким з них не спілкувався. Вони просто уникали розмов», – додав він.

Відповідаючи на питання, чи узгоджувалися списки з Юлією Тимошенко, Стецьків сказав, що «говорять, що щось узгоджувалося, щось не узгоджувалося. Це питання, в першу чергу, потрібно поставити Арсенію Петровичу Яценюку – чому так сталося, що з десяток відданих українській справі і перевірених людей не потрапили ані у списки, ані в мажоритарні округи?» Депутат додав, що йому невідомі критерії відбору кандидатів.

Стецьків підтвердив, що, незважаючи на відмову в підтримці опозицією, має намір балотуватися в 117 виборчому окрузі у Львові. «І швидше за все, я там виграю. Йтиму як кандидат від опозиції, тільки правдивої, а не тієї, яка називає себе Об’єднаною», – заявив він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.