Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Центрвиборчком закликає прокуратуру якось відреагувати на «армію» кандидатів-двійників

Вибори-2012 5132 перегляди

Опубліковано - 10.08.2012 20:02 | Всі новини | Версія для друку

Центрвиборчком закликає прокуратуру якось відреагувати на «армію» кандидатів-двійників
Центрвиборчком закликає прокуратуру якось відреагувати на «армію» кандидатів-двійників
У Центральній виборчій комісії (ЦВК) стурбовані збільшенням випадків реєстрації кандидатів-двійників у мажоритарних округах і сподіваються на відповідну реакцію з цього приводу з боку правоохоронних органів.

Зокрема, повідомив член комісії Михайло Охендовський, у Центрвиборчком надходять документи на реєстрацію кандидатів, у яких такі ж прізвища, ім’я та по батькові, як і у інших кандидатів, які вже мають підтримку виборців і балотуються в тому ж окрузі.

За словами члена ЦВК, це не що інше, як «печерна технологія», і він сподівається, що правоохоронні органи дадуть адекватну оцінку подібним випадкам.

Як приклад він навів випадок, коли в окрузі № 222 (Київ) одна з партій подала документи про висунення людини, яка проживає в місті Волноваха (Донецька обл.) і є однофамільцем вже зареєстрованого в цьому окрузі кандидата. Цей висуванець звернувся до ЦВК із заявою про те, що він не давав згоди балотуватися, і що всі документи, подані від його імені, є підробленими.

Охендовський заявив, що кількість таких випадків збільшується, що викликає серйозні побоювання у ЦВК. За його словами, до правоохоронних органів повинні звертатися самі кандидати, які вважають, що висунення їх однофамільців порушує їх право бути обраними.

У той же час, за його словами, ЦВК також має намір заявити про свою позицію з цього приводу шляхом обговорення цієї проблеми.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.