Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЦВК каже, що українцям буде із кого обирати

Вибори-2012 5254 перегляди

Опубліковано - 14.08.2012 22:11 | Всі новини | Версія для друку

ЦВК каже, що українцям буде із кого обирати
ЦВК каже, що українцям буде із кого обирати
22 політичні партії подали до Центральної виборчої комісії документи для реєстрації 2 776 кандидатів у депутати Верховної Ради за загальнодержавним багатомандатним виборчим округом.

Про це повідомив один зі співробітників Центвиборчкому.

Зокрема, Комуністична партія подала на реєстрацію список із 214 осіб, партія "Зелені" - 61, Партія регіонів - 224, "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" - 225, "УДАР (Український демократичний альянс за реформи) Віталія Кличка" - 215, "Всеукраїнське об’єднання "Свобода" - 225, "Всеукраїнське об’єднання "Громада" - 44, Ліберальна партія - 56, партія "Нова політика" - 69.

Партія Наталії Королевської "Україна - Вперед!" подала на реєстрацію документи 148 осіб, Партія пенсіонерів - 43, "Україна майбутнього" - 30, "Українська платформа "Собор" - 59, "Наша Україна" - 225, партія "Зелена планета" - 225, Радикальна партія Олега Ляшка - 150, "Російський блок" - 34, політичне об’єднання "Рідна Вітчизна" - 106, Партія зелених - 78, "Народно-трудовий союз України" - 17, Соціалістична партія - 156, "Українська національна асамблея" - 172.

Таким чином, загальна кількість українців, які подали документи для реєстрації кандидатами в депутати Ради (і за партійними списками, і за мажоритарними округами) становить 6 208 осіб.

Нагадаємо, 13 серпня завершився строк подачі в ЦВК документів для реєстрації кандидатів у загальнодержавному й мажоритарному округах на виборах Ради.

Центвиборчком ухвалює рішення щодо реєстрації або про відмову в реєстрації кандидатів у депутати не пізніше 5 днів від дня прийняття документів (тобто до 18 серпня включно).

Вибори пройдуть 28 жовтня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.