Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За чесні вибори. Атака «клонів»

Вибори-2012 4583 перегляди

Опубліковано - 27.08.2012 13:35 | Всі новини | Версія для друку

За чесні вибори. Атака «клонів»
За чесні вибори. Атака «клонів»
Влада запустила нову технологію фальсифікації виборів, суть якої полягає у недопущенні представників опозиції в окружні виборчі комісії.

Про це повідомив народний депутат фракції «БЮТ-Батьківщина», уповноважена особа ВО «Батьківщина» у ЦВК Сергій Подгорний, передає прес-служба Об’єднаної опозиції.

«Суть технології полягає у створенні таких собі «двійників» на кандидатів у комісію від Об’єднаної опозиції «Батьківщина». Від імені людей, яких заздалегідь погоджено партією, невідомі особи паралельно пишуть заяви про її бажання начебто представляти іншу політичну силу», - пояснив Подгорний.

«Таким чином комісія автоматично викреслює цю особу, і виходить, що опозиція не матиме свого представника у ТВК. Це абсолютно нова технологія, як отримати більшість у комісії і позбавитись представників партії «Батьківщина», - наголосив народний депутат.

За його словами, опозиція зафіксувала уже близько трьох десятків таких випадків у Чернігівській, Харківській, Дніпропетровській областях та у місті Києві.

«Дуже наглядний приклад - округ №222. До нас звернулась наша представниця, яка повідомила, що невідомі зловмисники від її імені написали заяву від такої собі партії «Держава». Виявилось, що дубльована заява була написана іншим почерком та не була підкріплена обов’язковою ксерокопією паспорта», - розповів Подгорний.

«Ми звертатимемося до Центральної виборчої комісії з приводу попередження подібних зловживань», - сказав Подгорний.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.