Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Британка за один рік скинула 45 кілограмів після того, як застрягла на гірці водного атракціону

Охорона здоров`я 9649 переглядів

Опубліковано - 1.09.2012 11:36 | Всі новини | Версія для друку

Жінка змінилася всього за рік. Фото з сайту The Daily Mail
Жінка змінилася всього за рік. Фото з сайту The Daily Mail
22-річна британка Джейд Торрі взялася за себе та за рік скинула зайві кіло після того, як пережила приниження, застрягнувши посеред гірки водного атракціону.

Доленосна халепа з дівчиною, яка важила тоді більше 100 кілограмів, сталася під час відпочинку в парку розваг Disney World в США, пише The Daily Mail.

"То був мій перший відпочинок за кордоном, і я гадала, що він стане кращою відпусткою мого життя – але замість цього закінчилося тим, що я плакала і почувалася наче фрік", - згадує Джейд.

Неприємності почалися, коли дівчина стояла в черзі до американських гірок. Співробітники парку розваг попросили її відійти вбік та дати себе обміряти, бо побоювалися, що Джейд надто огрядна для цього атракціону.

"Врешті вони дозволили мені кататися, але я мусила сидіти на спеціальному сидінні для товстих людей. Це сталося на очах у всіх – мені було так соромно", - розповідає вона.

Торрі пригадує, з приниження вона проплакала все катання, удаючи, що це зі страху.
Фото з сайту The Daily Mail
Фото з сайту The Daily Mail
Далі ж було ще гірше. Коли Джейд вмістилася на надувного "бублика", щоби з’їхати з водяної гірки, то просто застрягла посередині.

"Доти я не визнавала своєї ваги, але то був тривожний дзвінок. Я подумала, "Якщо в Америці мене вважають жирною, певно, я справді така і є", - каже вона.

Дівчина, яка звикла щодня вечеряти тричі й захоплювалася шоколадом та морозивом, переглянула свій раціон і замість 3 тисяч калорій на день почала споживати 1500. Також вона почала більше рухатися по дому і ходити пішки.

Змінившись за рік до невпізнавання, Джейд, яка має нареченого та маленького сина, здійснила свою мрію – з’їздила до паризького Диснейленду та з гордо піднятою головою прокаталася на всіх атракціонах, пише «Українська правда. Життя».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.