Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У автомобілістів Донецька виникла проблема: приїжджає сановний земляк - №1 у списку ПР

Влада Регіон: Донецька область 5365 переглядів

Опубліковано - 7.09.2012 12:11 | Всі новини | Версія для друку

У автомобілістів Донецька виникла проблема: приїжджає сановний земляк - №1 у списку ПР
У автомобілістів Донецька виникла проблема: приїжджає сановний земляк - №1 у списку ПР
У зв’язку із приїздом прем’єра Миколи Азарова, протягом дня 7 вересня буде обмежений рух транспорту на центральних вулицях Донецька.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДАІ в Донецькій області.

"У зв’язку із проведенням упоперек протягом дня періодично буде обмежений рух транспорту…",- повідомила прес-служба.

В обласному ДАІ уточнили, що обмеження стосуються центральних вулиць Київського, Ворошилівського, Ленінського й Петровского районів Донецька.

Державтоінспекція рекомендувала водіям всіх транспортних засобів "бути більш уважними за кермом, рухатися з безпечною швидкістю, суворо дотримуватися Правил дорожнього руху при здійсненні маневрів обгону, зміні полос, проїзді перехресть".

Також у ДАІ рекомендували "безумовно підкорятися світловим і звуковим сигналами патрульних автомобілів, вимогам сигналів регулювальників, а також не паркувати транспорт у непередбачених місцях".

Також водіїв просять скорегувати свій маршрут руху з урахуванням наданої інформації.

Співробітники Державтоінспекції із самого ранку ведуть службу в центральній частині міста. У багатьох місцях, де раніше паркували свої машини городяни, у п’ятницю ДАІ просить переставити їх в інше місце.

Як відомо, 7 вересня в рамках святкування Дня звільнення Донбасу Азаров планує відвідати Саур-Могилу під містом Сніжне Донецької області, а потім візьме участь в урочистому відкритті парку й басейну в Петровському районі в Донецьку.

Від “Аратти”: як не важко зрозуміти приїзд у Донецьк №1 партійного списку Партії регіонів - стандартний піар під "дахом" офіційного візиту прем’єр-міністра. Але тут виникають питання.

Питання не чому прем’єр, який одночасно є зареєстрованим ЦВК кандидатом у народні депутати досі не пішов, згідно з вимог закону, у відпустку, а ЦВК ніяк не реагує на це порушення законодавства про вибори? Тут все зрозуміло: закон в Україні стосується тільки "кандидатського загалу", а високопосадовці звично поза межами закону.

Насправді питання до виборців і команди Азарова. Адже перед виборами кожен кандидат прагне акомога більше продемонструвати свою лояльність до "маленького" виборця, аби той делегував йому своє право влади. Між тим, у випадку Азарова - тому самому "маленькому" виборцеві однозначно демонструють, що він, вибачаюсь холоп, і без дозволу пана, який холопів удостоїв честі бути представником їхніх інтересів, не може навіть вільно пересуватися по вулицях свого ж міста. А пана він може побачити ттільки по телевізору, де покажуть "їх виокоблагородіє" з масовкою ряжених, яку кожен має сприйняти за "народ".

І що, Азаров і його партія розраховують, що донеччани настільки дурні, що подарують цим панам владу?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.