Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нацраду пікетують журналісти та шанувальники ТВі

За право людини 5367 переглядів

Опубліковано - 12.09.2012 15:13 | Всі новини | Версія для друку

Нацраду пікетують журналісти та шанувальники ТВі
Нацраду пікетують журналісти та шанувальники ТВі
15 журналістів телеканалу ТВі та близько 100 глядачів 12 вересня пікетували Національну раду з питань телебачення і радіомовлення.

Водночас Нацрада проводила засідання з підведення підсумків конкурсу на вільні місця в мультиплексі МХ-5.

Пікетувальники тримають прапори з логотипами каналу, плакати з вимогами відновити його мовлення і вигукують: «Свободу ТВі!», «Банду геть!» тощо.

Пікетувальники вимагають виконати резолюцію мітингу від 8 вересня, а саме: припинити репресії проти незалежних ЗМІ та тиск на журналістів, відновити мовлення каналу ТВі у повному обсязі, відправити у відставку членів Національної ради, припинити цензуру у ЗМІ та забезпечити мовникам рівний доступ до поширення телесигналу.

За словами журналіста Артема Шевченка, канал вийшов на мітинг 8 вересня, бо зрозумів, що в нього не залишилося інших важелів впливу.

«Саме такий тиск і міжнародний резонанс від цього може змінити цю ситуацію», – вважає Шевченко.

За його словами, ТВі уже вимкнули у більше 80 кабельних мережах.

За даними каналу, у неофіційних розмовах «кабельники» повідомили, що відключення відбувається під тиском Національної ради та її представників у регіонах.

«Навіть якщо припустити, що Нарада не причетна, вона бездіяльна в ситуації з вимкненням нашого мовлення», – заявив Шевченко.

Керівник телеканалу ТВі Микола Княжицький раніше неодноразово заявляв, що відключення каналу в регіонах відбувається за прямою вказівкою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Своєю чергою, голова Нацради з телерадіомовлення Володимир Манжосов заявив, що Нацрада проведе моніторинг провайдерів програмних послуг, які повинні транслювати телеканал ТВі у своїх мережах. Він також спростував заяву, що канал відключають за вказівкою Нацради.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.