Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кондоліза Райс закликає громадян тиснути на Януковича

Світ навколо нас 4310 переглядів

Опубліковано - 14.09.2012 22:03 | Всі новини | Версія для друку

Кондоліза Райс закликає громадян тиснути на Януковича
Кондоліза Райс закликає громадян тиснути на Януковича
Екс-держсекретар США Кондоліза Райс вважає, що українське суспільство саме повинно тиснути на владу для збереження демократії.

Про це Райс сказала в ході виступу на конференції Ялтинської європейської стратегії, організованої фондом Віктора Пінчука.

"Суд та ув’язнення Юлії Тимошенко спричинило велике занепокоєння в людей. Ця справа виглядає як політично мотивована", - зазначила Райс.

"Я сподіваюся, що український народ буде продовжувати здійснювати тиск на свій уряд з тим, щоб гарантувати політично незалежне правосуддя. Адже одного дня один керівник держави піде з посади, а на його місце прийде інший керівник", - додала вона.

"Я віру в силу демократичних інституцій, але я також вірю в силу голосів людей. Весь світ дивиться на справу Тимошенко та на наступні парламентські вибори наступного місяця", - зазначила Райс.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.