Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Американські спостерігачі вже помітили адмінресурс

Вибори-2012 4845 переглядів

Опубліковано - 17.09.2012 15:05 | Всі новини | Версія для друку

Американські спостерігачі вже помітили адмінресурс
Американські спостерігачі вже помітили адмінресурс
Українська влада повинна відмовитися від використання адмінресурсу і надати вільний доступ до ЗМІ всім учасникам виборчого процесу.

Про це ідеться у рекомендаціях передвиборчої делегації Національного демократичного інституту США, оприлюднених сьогодні у Києві.

За словами експерта з виборчих питань, колишнього губернатора штату Нью-Джерсі Крістін Тодд-Вітманн, тривогу міжнародних спостерігачів викликає також низький рівень довіри українців до політиків.

«Місцеві вибори 2010 року, ув’язнення лідерів опозиції викликають велике занепокоєння, оскільки вони спричинили зменшення довіри українців до політичних інститутів. Для подолання цього скептицизму потрібна політична воля. На цих виборах для усіх учасників найважливіше -це повернути довіру українського народу», -вважає Тодд-Вітманн.

Цими вихідними члени делегації Національного демократичного інституту США у Києві, Дніпропетровську та Львові зустрілися з різними учасниками виборчого процесу: представниками політичних партій, кандидатами у мажоритарних округах, громадськими організаціями і представниками ЗМІ.

За словами Тодд-Вітманн, оприлюднені нині рекомендації підготовлено зокрема і за результатами цих зустрічей.

Вона також повідомила, що рекомендації вже передали в органи державної влади, Центральну виборчу комісію, офіси політичних партій та кандидатів.

Нагадаємо, Європейська мережа організацій зі спостереження за виборами (ENEMO) 11 вересня констатувала активне використання адміністративного ресурсу кандидатами в депутати Верховної Ради під час виборчої кампанії.

ENEMO закликала всіх учасників виборів утримуватися від незаконних методів агітації та зловживання державними ресурсами для просування своїх кандидатур.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.