Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Таємниця активів Лазаренка: хто сьогодні ними володіє?

Скандал 4974 перегляди

Опубліковано - 27.09.2012 18:00 | Всі новини | Версія для друку

Таємниця активів Лазаренка: хто сьогодні ними володіє?
Таємниця активів Лазаренка: хто сьогодні ними володіє?
Павло Лазаренко запевняє, що його активи давно захоплені структурами Геннадія Корбана.

Про це він сказав в інтерв’ю Forbes.

"Немає сенсу сьогодні говорити про якісь серйозні мої активи, оскільки вони вже давно захоплені рейдерськими структурами Геннадія Корбана", - заявив він.

"А якщо ж говорити про мою бізнес-діяльність в Україні, то в цьому питанні я ніколи не переступав межу закону. Я і мої родичі розпоряджалися лише своєю часткою корпоративних прав у структурах, створених за участю законно заробленого капіталу", - зазначив Лазаренко.

Раніше Корбан в бесіді з Forbes сказав, що завдяки йому сім’я Лазаренка позбулася сотень тисяч квадратних метрів нерухомості в Дніпропетровську.

"Мову слід вести не про конкретні об’єкти нерухомості, а про корпоративні права в структурах, які цими об’єктами розпоряджалися. Так от Корбан по суті здійснив захоплення цих структур, порушивши не одну статтю закону", - заявив Лазаренко.

У той е час Лазаренко відмовився від своєї думки, що його бізнес зруйнував Віктор Пінчук.

"Жалкую, але на рахунок Пінчука я сильно помилявся. Точніше було б сказати, мене неправильно інформували на рахунок бізнесменів, які вели війну з підприємствами, у яких були представлені мої активи. Якраз Віктор Пінчук був і залишається в даному питанні чесною і порядною людиною ", - сказав екс-прем’єр.

Він також підтвердив факт судового позову з Наталією Донець, матір’ю Тетяни Донець - кандидата в депутати від "Батьківщини".

"Причина проста - Наталія Донець без згоди інших акціонерів почала розпродаж активів. Для решти акціонерів просто не було іншого виходу, крім як звернутися до суду", - сказав Лазаренко.

"На питання, що йому приписують банківські вклади в $ 280 млн, Лазаренко заявив:" Насправді з усіх рахунків юридичних осіб, до яких я мав хоч якесь відношення, мої особисті кошти складають лише маленький відсоток".

"Набагато більші кошти були акумульовані за рахунок вливань підприємницьких структур під парламентську виборчу кампанію 1998-го, а головне - президентську - 1999-го року. Саме задіяння цих фінансових ресурсів у президентській кампанії 1999 року найбільше і боявся Леонід Кучма", - додав екс -прем’єр.

На питання, чому в 1999 він виїхав з України, Лазаренко сказав: "У 1999 році у мене була лише одна можливість залишитися в Україні - отримати місце на кладовищі. Кучма і його оточення ні за що не дозволили б мені брати участь в президентських виборах".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.