Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За чесні вибори. Хто воює з наглядною агітацією опозції?

Вибори-2012 5198 переглядів

Опубліковано - 5.10.2012 15:03 | Всі новини | Версія для друку

За чесні вибори. Хто воює з наглядною агітацією опозції?
За чесні вибори. Хто воює з наглядною агітацією опозції?
У 98-му виборчому окрузі зривають агітаційні плакати кандидата в депутати від Об’єднаної опозиції “Батьківщина” Сергія Міщенка, повідомляє прес-служба політика.

"Невідомі, які приїхали червоним Volkswagen з номерами АІ 3402 ВМ, зняли розтяжку кандидата-опозиціонера. Плакат було закріплено на флагштоку однієї з АЗС при в’їзді в місто Бориспіль", - йдеться в повідомленні.

"Демонтаж агітаційного плаката відбувався під наглядом двох полковників міліції і невідомого в окулярах ... Двоє людей у ​​цивільному після того, як зняли плакат Міщенка, відзвітували полковникам про виконану роботу, сіли в машину і поїхали", - зазначає прес-служба.

"Складається враження, що для правоохоронців немає важливішої роботи, ніж воювати з моїми білбордами", - заявив Міщенко.

Крім того, в Бориспільському районі невідомі погрожували агітаторам Міщенка і радили "сісти в автобус і їхати, інакше їм буде погано", стверджує довірена особа кандидата Віктор Прошкін.

За його словами, це сталося в селі Сулимівка, на батьківщині Міщенка - четверо хлопців підійшли до чотирьом жінок-агітаторів і в "грубій формі" порадили їхати додому.

Під час розмови з довіреною особою Міщенка невідомі запевнили, що "тільки спостерігають за дотриманням виборчого законодавства під час проведення агітації".

"Молоді люди представилися позаштатними співробітниками бориспільської газети Трудова слава", - повідомив Прошкін. "Я знаю всіх журналістів видання, але я вперше бачив цих "співробітників" та головний редактор видання Інна Бакун від мене дізналася про позаштатних працівників", - додав він.

Прошкін викликав міліцію, але невідомі вирішили не чекати прибуття наряду правоохоронців. "Співробітники ДАІ, які приїхали на місце події, встановили, що автомобіль з держномером 615 33 АН, яким пересувалися "липові" журналісти, вже кілька років перебуває в розшуку", - заявив він.

За словами довіреної особи, ще одна група "журналістів" їздила за агітаторами Міщенка і зривала агітаційні наклейки в селі Проців. Цього разу невідомі пересувалися позашляховиком без номерів.

"З цього факту і факту демонтажу мого білборда під наглядом міліції можна зробити висновок - у влади здають нерви, тому що вона програє ...", - вважає Міщенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.