Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович вважає, що спортивні досягнення може покращити тільки рука чиновника

Влада 3455 переглядів

Опубліковано - 18.10.2012 13:50 | Всі новини | Версія для друку

Янукович вважає, що спортивні досягнення може покращити тільки рука чиновника
Янукович вважає, що спортивні досягнення може покращити тільки рука чиновника
Президент України Віктор Янукович готовий розглянути пропозиції про створення Міністерства фізичної культури і спорту.

Про це він сказав під час виступу на відкритті ІІІ Спортивного конгресу України 18 жовтня, повідомляє прес-служба глави держави.

«Нам слід також разом подумати про створення окремого центрального органу виконавчої влади з питань фізичної культури і спорту. Я готовий розглянути ці пропозиції», — сказав Янукович.

«Розумію, що без вирішення організаційно-управлінських питань ситуацію важко зрушити з місця. Сфера фізичної культури і спорту досить розгалужена і має свою специфіку, яку складно порівняти з іншими , — зазначив Президент.

Він в той же час закликав представників місцевої і центральної влади, органів місцевого самоврядування активізувати зусилля щодо забезпечення всіх умов для занять громадянами фізкультурою і спортом.

Особливої уваги, на переконання Президента, потребує підтримка розвитку дитячо-юнацьких спортивних шкіл, будівництво спортивних об’єктів.

Також за словами Президента, в Україні необхідно ініціювати законопроект про меценатство у спорті. «Ми знаємо, що будуються стадіони за кошти меценатів. Великі ... спортивні споруди, але цього недостатньо. Я переконаний, що цей рух ... треба піднімати, його треба мотивувати і створювати цивілізовані, як кажуть, правила гри. Треба приймати спеціальний закон про меценатство у спорті», — сказав Янукович.

Як повідомлялося раніше, що 9 грудня 2010 року Міністерство освіти і науки України та Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту були об’єднані в Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.