Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дивний візит гаранта. Що таємно здаватиме Янукович?

Політика 5288 переглядів

Опубліковано - 22.10.2012 11:07 | Всі новини | Версія для друку

Дивний візит гаранта. Що таємно здаватиме Янукович?
Дивний візит гаранта. Що таємно здаватиме Янукович?
Сьогоднішня поїздка Віктора Януковича до Москви організовувалася в терміновому порядку, хоча жоден з розроблених документів не вимагав екстреної зустрічі українського Президента з його російським колегою Владіміром Путіним.

Про це пише газета «Коммерсант-Украина».

За даними джерел видання, дату проведення зустрічі президентів погодили в останній момент. Ще тиждень тому співрозмовники газети стверджували, що взагалі незрозуміло, чи відбудеться президентський візит до виборів. «Про приїзд Лаврова нам стало відомо буквально за два-три дні», - зазначив один з них.

«Незважаючи на, здавалося б, насичену порядку денного, терміновий візит Віктора Януковича до Москви викликав здивування ряду співрозмовників, - пише газета. - Адже через місяць президенту доведеться знову відправитися в Росію - попередньо погоджено, що в листопаді відбудеться його державний візит (найвищий дипломатичний рівень)».

Жоден із згаданих договорів, винесених на підписання сьогодні, не є терміновим - всі вони цілком могли бути підписані і через місяць, підкреслює видання.

Тим часом головна мета візиту може бути пов’язана не з тими документами, про підписання яких було оголошено офіційно, а з іншими причинами або непублічними домовленостями глав держав, зазначає «Коммерсант-Украина».

Ряд співрозмовників газети заявили, що причиною нагальної зустрічі президентів стало прохання російської сторони про організацію переговорів з Януковичем до парламентських виборів.

У той же час інше джерело, що представляє уряд РФ, запевнило, що мова йде про «взаємну ініціативу сторін».

«Як бачимо, графік у нас вельми насичений - за останні півроку президенти зустрічалися вже двічі (у Ялті в липні і в Cочі в серпні – Ред.). І ми не хочемо втрачати темп», - заявив у п’ятницю в Києві глава МЗС РФ Сергій Лавров.

За інформацією газети, конкретні домовленості у сфері постачання та транзиту газу сьогодні не будуть досягнуті.

«Неготовність договору до підписання визнали і в Кремлі, констатувавши вчора «ряд розбіжностей у підходах щодо деяких аспектів газової теми - таких, зокрема, як ціноутворення і обсяг закуповуваного Україною газу».

Однак, як заявив один із чиновників, це все ж може відбутися на листопадовій зустрічі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.