Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Під час відкриття столичної станції метро невідомі побили протестувальників

Пістолетне право Регіон: м.Київ 5343 перегляди

Опубліковано - 25.10.2012 13:29 | Всі новини | Версія для друку

Під час відкриття столичної станції метро невідомі побили протестувальників
Під час відкриття столичної станції метро невідомі побили протестувальників
Близько 80 невідомих осіб напали на киян, які прийшли на відкриття станції метро Іподром, щоб повідомити прем’єр-міністру Миколі Азарову про відключення їх будинків від тепла та води.

Про це написала у своєму Facebook відомий журналіст Наталія Соколенко.

"Кілька багатоповерхівок на вул. Новопирогівська і Червонозоряному проспекті без тепла і води, тому що гроші, які платили жителі, ЖЕКи вкрали. Люди прийшли із транспарантами на відкриття станції, щоб повідомити про свої біди прем’єру та меру. Однак їх не почули і не побачили , тому що невідомі (50-80 чоловіків) накинулися на мітингувальників, порвали плакати, особисті речі, міліція стояла поруч і ніяк не реагувала на прохання киян допомогти", - повідомила Соколенко.

"Бійка біля метро Іподром триває! Невідомі спортивної статури оточили мітингувальників і відтіснили від входу на станцію - напевне, буде йти Азаров. Одному з учасників мітингу після удару стало погано - викликали швидку - лікарі не приїхали. Викликали міліцію - але на місці досі лише один міліціонер, який не втручається - лише знімає все на відеокамеру", - пізніше додала вона.

"Як тільки з’явилася камера ТВі, невідомі особи відразу зникли, не даючи жодних коментарів", - стверджують в соцмережах.

В свою чергу співробітники міліції заявляють, що попередили конфліктну ситуацію під час урочистого відкриття станції метро Іподром, на яке приїхали прем’єр-міністр України Микола Азаров і голова Київміськдержадміністрації Олександр Попов.

"25 жовтня, під час урочистого відкриття станції метро Іподром, група громадян, які висловлювали невдоволення діями КМДА, намагалася створити конфліктну ситуацію з іншими присутніми на заході громадянами. Завдяки своєчасному оперативному реагуванню співробітників міліції, які забезпечували охорону громадського порядку в цьому місці, інцидент вдалося попередити", - повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві.

У міліції також наголосили, що оскільки в діях організаторів вбачаються ознаки порушення відповідної статті Кодексу про адміністративні правопорушення щодо правил організації масових заходів, на них будуть складені адміністративні протоколи для притягнення до відповідальності.

"Інформація, розповсюджена в мережі інтернет про те, що "люди в "спортивному" напали на киян під час зустрічі з Азаровим", не відповідає дійсності", - заявили в МВС.

Від “Аратти”: Нам цікаво, чи подавав хтось заявку у КМДА на проведення масовки "вдячного народу", яка традиційно присутня під час демонстрацій покращення першими особами влади?

Нам також вельми хотілося б почути від МВС чи встановлено особи молодиків, які вчинили хуліганські дії стосовно громадян, які вийшли на акцію протесту, а також які саме дії, передбачені законодавством, вчинили щодо них міліціонери?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.