Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Для викраденого у Києві Развозжаева хутко знайшли “не політичний” кримінал

Імперія «Совок» 5093 перегляди

Опубліковано - 21.11.2012 14:38 | Всі новини | Версія для друку

Для викраденого у Києві Развозжаева хутко знайшли “не політичний” кримінал
Для викраденого у Києві Развозжаева хутко знайшли “не політичний” кримінал
Російському опозиціонеру Леоніду Развозжаеву пред’явлено звинувачення в розбійному нападі, скоєному 15 років тому.

Про це заявив керівник прес-служби Слілчого комітету Владімір Маркін.

"Необхідно зазначити, що факт інкримінованого Развозжаєву розбою мав місце ще в кінці 1997 року. Однак тоді розслідування кримінальної справи так і не було завершено", - сказав Маркін.

Не настільки давно в інтернет-приймальню Слідчого комітету Російської Федерації звернулася мешканка Ангарська, яка поскаржилася на те, що особи, які вчинили розбійний напад на її чоловіка в 1997 році, досі не притягнуті до кримінальної відповідальності, - йдеться в повідомленні.

Прокуратурою кримінальна справа була передана для подальшого розслідування до Слідчого комітету Російської Федерації.

З матеріалів кримінальної справи виходить, що Развозжаєв вступив з невстановленими особами в попередній злочинний зговір, щоб здійснити розбійний напад і викрасти майно підприємця з Ангарська, який займався торгівлею хутряними виробами.

4 грудня 1997 Развозжаєв разом із співучасниками, озброєними мисливською рушницею і двома пістолетами, увірвалися в квартиру підприємця, зв’язали його скотчем, а потім, б’ючи і погрожуючи зброєю, вимагали, щоб потерпілий віддав їм своє майно.

Потім Развозжаєв і його співучасники викрали з квартири підприємця відеокамеру і 500 хутряних шапок, завдавши збитків на суму 95 мільйонів неденомінованих рублів.

СК зазначає, що під час розслідування кримінальної справи Развозжаєв ще в 1997 році був пізнаний потерпілим як один з нападників, який наносив йому побої і погрожував рушницею.

Як відомо, Развозжаєв звинувачується в участі у підготовці масових заворушень на території Росії, в тому числі - відбулися на Болотної площі 6 травня.

Він був викрадений з України, де намагався отримати політичний притулок. Зараз він утримується в СІЗО "Лефортово".

Приводом для порушення справи стали результати перевірки відомостей, викладених у фільмі "Анатомія протесту-2", показаному на НТВ, яке контролюється державою.

СК заявив, що Развозжаєв з’явився з явкою повинною. Однак на суді Развозжаєв відмовився від явки і заявив, що писав її під тиском.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.