Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українці вважають, що у МВС «перемогла» корупція

Громадська думка 6875 переглядів

Опубліковано - 28.11.2012 10:10 | Всі новини | Версія для друку

Українці вважають, що у МВС «перемогла» корупція
Українці вважають, що у МВС «перемогла» корупція
Більше третини українців вважають, що найбільший недолік міліції - корумпованість.

Про це повідомив експерт Харківського інституту соціальних досліджень Андрій Черноусов під час прес-конференції в Києві.

«Серед найбільших недоліків міліції громадяни виділяють, в першу чергу, корупцію. На це вказують 42% респондентів. Близько третини - 32,8% - вважають вадою міліції небажання захистити просту людину. Також серед недоліків називають бездіяльність міліції - 26%, безкарність - 25% і низький рівень професіоналізму - 24%», - зазначив він.

Тим не менш, за словами експерта, 28% опитаних готові допомагати міліції в будь-якій ситуації, більше 30% готові допомагати, але тільки в тому випадку, якщо вони будуть вважати, що ситуація безпечна для них, а також їх близьких.

Як зазначив Черноусов, під час дослідження експерти також цікавилися, яким був досвід спілкування громадян з міліцією.

«64% респондентів відзначають, що представники міліції в ході спілкування поводилися чемно. У той же час, близько 25% опитаних зіткнулася з байдужим ставленням, а 9% - з грубим ставленням», - сказав експерт.

Пілотне всеукраїнське дослідження «Оцінювання міліції за допомогою громадської думки» провів Харківський інститут соціальних досліджень у співпраці з Міністерством внутрішніх справ за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Були опитані 15 тисяч респондентів в 349 населених пунктах 25 областей України (вибірка - 600 респондентів для кожного регіону).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.