Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Народний депутат Юрій Кармазін розпочав голодування у парламенті

Влада 3986 переглядів

Опубліковано - 7.12.2012 11:25 | Всі новини | Версія для друку

Народний депутат Юрій Кармазін розпочав голодування у парламенті
Народний депутат Юрій Кармазін розпочав голодування у парламенті
Відомий правник нардеп Кармазін голодує на знак протесту проти беззаконня, яке чинить керівництво парламенту.

"Юрій Кармазін оголосив голодування в кулуарах парламенту. Щойно передзвонив його помічник." - повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook нардеп Віктор Уколов.

За словами Уколова його колега голодує на знак протесту проти порушення чинного законодавства. "Вчора Кармазін спробував зареєстрвувати проект Постанови про неможливість прийняття бюджету на 2013 рік. Однак в секторі реєстрації йому немотивовано відмовили." - повідомив Уколов.

"Нагадаю, що до 14:00 Юрій Кармазін був діючим народним депутатом... Вчинок нагадує, звичайно ж атаку Дон Кіхота на вітряки, але, як на мене, вартий поваги." - пише Уколов.

Між тим, у чинному законодавстві чітко прописана процедура неперервності влади. Народний депутат має всі повноваження до початку першого пленарного засідання новообраного складу парламенту. Отже і вчора і сьогодні і завтра тобто до початку першого засідання першої сесії Верховної Ради сьомого скликання всі нардепи шостого скликання мають виконувати свої обов’язки у повному обсязі, включаючи право скликання позачергової сесії, якщо така потреба виникне. А за перешкоджання виконанню цих функцій - має наступати відповідальність, в тому числі й кримінальна, посадових осіб, які вчиняють правопорушення.

Як повідомлялося раніше, вчора тушкований парламент, під час розгляду проекту бюджету, встановив декілька "рекордів". Зокрема, сама проуцедура тривала менше 30 хвилин і без тексту самого законопроекту.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.