Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


КМДА попереджує киян про чергове “покращення”

Добробут Регіон: м.Київ 5536 переглядів

Опубліковано - 10.12.2012 12:18 | Всі новини | Версія для друку

КМДА попереджує киян про чергове “покращення”
КМДА попереджує киян про чергове “покращення”
Мешканці столиці, можливо, платитимуть більше за воду та опалення з другого півріччя. Причиною цього стала різниця тарифів, яку “забули” закласти в бюджет 2013 року.

Про це в інтерв’ю "Сегодня" сказав голова КМДА Олександр Попов.

"На жаль, ми бюджету на 2013 рік до голосування не бачили, він приймався таємно. Якщо там є гроші на різницю в тарифах, які закладаються у витратну частину НАК "Нафтогазу", наприклад, або міністерств і відомств, які забезпечують стабільну роботу енергетичного комплексу та водоканалу - тоді тарифи підніматися не будуть. Але я в цьому сумніваюся. У цьому році, щоб стримати тарифи, Києву потрібно було отримати 5 млрд грн. І ми їх отримали. Зараз регулюванням тарифів займається НКРЕ. Питання по наступному року з нами ще не обговорювалось. Але воно обов’язково виникне. І, можливо, зміни в тарифній політиці відбудуться, тому що з кожним роком різниця в тарифах збільшується, і держбюджету забезпечити таку дотацію складно ", - говорить Попов.

Чиновник припускає, що подорожчання може відбутися не раніше другого півріччя.

"Що стосується Київводоканалу, то він дійсно має один з найнижчих тарифів в країні. Туди потрібно вкладати мільярди. Провали машин під асфальт, прориви трубопроводів - цьому підтвердження. Ми б хотіли залучити сюди серйозні інвестиції, але для цього водоканал не повинен бути збитковим. Тому тарифи на воду теж можуть змінитися. Що стосується квартплати, то це наше муніципальне питання, і ці тарифи піднімати не будемо. Ми приймемо рішення, які дозволять ЖЕКам отримувати доходи, наприклад, від оренди приміщень. Це компенсує бракуючі кошти ", - резюмував Попов.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.