Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки “покращення”. Понад півмільйона українців так і не отримають безкоштовних тюнерів

Добробут 5339 переглядів

Опубліковано - 14.12.2012 11:42 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки “покращення”. Понад півмільйона українців так і не отримають безкоштовних тюнерів
Хроніки “покращення”. Понад півмільйона українців так і не отримають безкоштовних тюнерів
Пенсіонери та малозабезпечені не отримають цього року безплатних тюнерів від уряду. На розрекламовану в 2012 році програму в уряду немає грошей.

"У 2012 році працівниками управлінь праці та соцзахисту було зібрано 1 мільйон 368 тисяч заяв. Бюджетом були передбачені кошти, яких вистачило на 855 тисяч заявників. Ці люди отримали цифрові пристрої. Заяви 513 тисяч громадян задоволені не були. Була надія, що заявники отримають обіцяне цього року. Однак у цьогорічному бюджеті рядка про можливе фінансування цих потреб немає", - сказав у коментарі директор департаменту телебачення і радіомовлення Державного комітету телебачення і радіомовлення Сергій Абрамов.

Інформацію підтверджують люди, які написали заяви на отримання безплатних тюнерів.

"Влітку почула, що уряд надасть усім малозабезпеченим цифрові тюнери для перегляду телевізійних програм. Я є дитиною війни й отримую субсидію. Пішла в місцеве управління праці. Там написала заяву. Минуло півроку, а обіцяного тюнера досі нема. Кажуть, дехто вже отримав, а до мене черга не дійшла. В соцзабезі нічого пояснити не можуть. Стверджують, що вони лише збирали заяви. Усі пояснення має надати Держкомтелерадіо", - розповіла Людмила Осавуленко з райцентру Тальне Черкаської області.

Як повідомлялося раніше, у 2012 році уряд сумарно виділив 350 млн грн на закупівлю пільгових ТВ-приймачів. У Держкомтелерадіо зазначали, що для перегляду буде доступно 32 телеканали. Для прийому сигналу пільговикам необхідно було отримати безкоштовні телетюнери, якими їх зобов’язалося забезпечити держава.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.