Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Держдепартамент США вважає поверхневим звіт американських юристів щодо справи Тимошенко

Світ навколо нас 4313 переглядів

Опубліковано - 14.12.2012 12:30 | Всі новини | Версія для друку

Держдепартамент США вважає поверхневим звіт американських юристів щодо справи Тимошенко
Держдепартамент США вважає поверхневим звіт американських юристів щодо справи Тимошенко
Речник Деждепартаменту США Вікторія Нуланд висловила занепокоєння доповіддю американської фірми Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom, юристи якої не знайшли політичних мотивів у судовому процесі над екс-прем’єром Юлією Тимошенко.

Про це вона зазначила під час брифінгу в четвер у США.

«Нас непокоїть, що адвокати Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom, очевидно, й не збиралися знайти політичні мотиви, якщо вони обмежилися розглядом лише паперових протоколів судових засідань і не звертали уваги на ширший політичний контекст, в якому відбувався судовий процес. У звіті також не враховується вибірковий характер судових процесів проти Тимошенко і колишніх членів її уряду», - сказала вона.

За словами Нуланд, дослідження Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom «було неповним і не відображає точної картини».

При цьому вона також зауважила, що позиція адміністрації США щодо вибіркового переслідування в Україні залишається незмінною.

Нагадаємо, вчора Мін’юст оприлюднив звіт міжнародної юридичної компанії Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP, яка проводила правове дослідження справи екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

У документі йдеться, що екс-прем’єр не надала суду докази політичної мотивації її справи, натомість намагалася «перешкодити судовому процесу».

Україна буде використовувати дані цього звіту в Європейському суді з прав людини у справі Тимошенко.

Державний департамент США раніше неодноразово висловлював стурбованість справою Тимошенко, наполягаючи на її звільненні. У вересні, зокрема, комітет з міжнародних відносин Сенату США ухвалив резолюцію, у якій закликав звільнити Тимошенко. Водночас цей документ пропонує заборонити в’їзд до США представникам української влади, причетним до кримінального переслідування Тимошенко та інших опозиційних політиків.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.