Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Опозиція звернулася до ГПУ з заявою про побиття нардепа

Влада 3716 переглядів

Опубліковано - 14.12.2012 12:58 | Всі новини | Версія для друку

Опозиція звернулася до ГПУ з заявою про побиття нардепа
Опозиція звернулася до ГПУ з заявою про побиття нардепа
Об’єднана опозиція «Батьківщина» звертається до Генеральної прокуратури з вимогою негайно розпочати розслідування звірячого побиття нашого колеги Олега Медуниці депутатами фракції Партії регіонів під час учорашнього засідання Верховної Ради.

Про це повідомляє прес-служба «Батьківщини».

Вчора вся країна і світ у прямій трансляції, а потім і в інформаційних випусках новин змогли побачити, як зграя «регіоналів» накинулася на народного депутата Олега Медуницю, завдаючи йому жорстоких ударів. Камери зафіксували обличчя бандитів з депутатськими значками від Партії регіонів - Оніщенка, Берьозкіна, Колесніченка та інших. Свідками розправи були в цей день у Верховній Раді сотні журналістів і закордонних гостей.

Правду кажучи, за наявності такого очевидного для всіх і документально підтвердженого факту злочину у стінах Верховної Ради ми очікували негайної самостійної реакції Генеральної прокуратури.

Однак, оскільки її досі немає, ми змушені звернутися до Генпрокурора Віктора Пшонки з вимогою виконати свій обов’язок і вжити всіх заходів для того, щоб побиття нашого колеги Олега Медуниці було розслідувано, а бандити від Партії регіонів були покарані.

Оскільки, як доводить практика цієї політичної сили у стінах українського парламенту, саме безкарність породжує все нові факти брутальних дій з боку Партії регіонів.

Ми свідомі того, що силові дії, насильство і нахабство для багатьох представників цієї так званої політичної сили було способом їхнього життя і накопичення безмежних капіталів. Але ми звертаємося до них із попередженням зупинити свої, надбані на генетичному рівні, звички і традиції, бо відповідати доведеться неминуче, тим більше, що прямі докази вашого злочину є на плівках журналістів, на телебаченні й Інтернеті.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.