Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тільки 4% українців заловолені діяльністю нардепів минулого скликання

Громадська думка 7018 переглядів

Опубліковано - 17.12.2012 17:20 | Всі новини | Версія для друку

Тільки 4% українців заловолені діяльністю нардепів минулого скликання
Тільки 4% українців заловолені діяльністю нардепів минулого скликання
Більше половини українців оцінили роботу Верховної Ради України VI скликання як «погану» або «дуже погану».

Про це свідчать результати опитування, проведеного компанією «Research & Branding Group».

Зокрема, 41% опитаних оцінили роботу парламенту минулого скликання як погану, 17% - як дуже погану, 31% - як задовільну, 4% - як добру. 8% респондентів не змогли відповісти на це питання.

Крім того, 66% опитаних вважають, що Рада за п´ять років роботи прийняла більше неправильних рішень, ніж правильних. 11% вважають, що найбільше правильних, а 24% не змогли відповісти.

На запитання, чим найбільше запам´яталася Верховна Рада VI скликання, 19% опитаних відповіли, що бійками та блокуванням роботи, для 7% опитаних більше запам´яталася пенсійна реформа і підвищення пенсійного віку.

По 4% респондентів запам´ятали парламент VI скликання прийняттям закону про мовну політику, неефективних законів, нереалізацією реформ. 2% опитаних запам´ятали минулий парламент прийняттям Податкового кодексу, 13% - іншими рішеннями і подіями, 31% відповіли, що таких пам´ятних епізодів не було, а 30% не змогли відповісти.

Опитування проводилося з 1 по 12 грудня, в його рамках було опитано 2176 респондентів, що мешкають в усіх областях України. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,2%.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада VI скликання була обрана на позачергових виборах 30 вересня 2007 року і пропрацювала до кінця 2012 року. 12 грудня розпочав роботу парламент VII скликання.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.