Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада хоче знищити Юрія Луценка через ненадання медичної допомоги

Пістолетне право 4625 переглядів

Опубліковано - 25.12.2012 16:31 | Всі новини | Версія для друку

Влада хоче знищити Юрія Луценка через ненадання медичної допомоги
Влада хоче знищити Юрія Луценка через ненадання медичної допомоги
Замовне рішення Менського райсуду Чернігівської області, який відмовився достроково припинити відбування покарання Юрія Луценка за станом здоров’я, є фактично судовим узаконенням тортур щодо одного з політичних опонентів чинної влади.

Про це заявляє прес-служба «Батьківщини».

«Це судове рішення ухвалювалося за прямою вказівкою Президента Януковича, як головного замовника політичної розправи над лідером «Народної Самооборони». Виконавцем замовлення та співучасником злочину проти прав і свобод відомого опозиціонера став суддя Олександр Савченко. Прізвище цього судді буде додано до списку осіб, які причетні до політичних репресій, порушення прав людини в Україні та фальсифікації виборів». - говориться у заяві.

Відповідно до заяви опозиції, оновлені версія списку буде передана європейським та міжнародним інституціям, урядам демократичних країн для вивчення питання щодо застосування персональних санкцій відносно його фігурантів, в тому числі, в рамках нещодавно ухваленого в США «Закону Магнітського».

«Цим судовим рішенням нинішній авторитарний режим чітко засвідчив свої реальні наміри фізично знищити Юрія Луценка шляхом ненадання йому необхідної медичної допомоги та можливості лікуватися у стаціонарі від хвороб, які він отримав за час незаконного перебування у в’язниці». - наголошується у заяві.

«Відмова у лікуванні, яку так потребує Юрій Луценко, продемонструвало також повну недієздатність і бутафорність так званого нового Кримінально-процесуального кодексу, який режим Януковича представляє, як начебто крок до гуманізації правосуддя в Україні». - заявляє опозиція.

«Ми переконані, що за рішенням Європейського суду з прав людини Юрій Луценко, як і Юлія Тимошенко, незабаром будуть на свободі, а всі причетні до політичних репресій - як їх замовник, так і їх виконавці, - понесуть заслужене покарання за свої антизаконні дії». - говориться у заяві.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.