Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Студенти-свободівці вимагають відставки Табачника

За право людини 4912 переглядів

Опубліковано - 25.12.2012 18:31 | Всі новини | Версія для друку

Студенти-свободівці вимагають відставки Табачника
Студенти-свободівці вимагають відставки Табачника
Молоді люди під прапорами Всеукраїнського об’єднання «Свобода» провели пікет Адміністрації Президента з вимогою відправити у відставку новопризначеного міністра освіти, науки, молоді і спорту Дмитра Табачника.

Близько півсотні представників молоді пройшлися від Кабінету Міністрів до Адміністрації Президента. У руках вони тримали партійні прапори «Свободи», банер із написом: «Табачника – на нари, тоді підем на пари!», плакати: «Табачник, руки геть від історії України й української мови!», «Табачник – українофоб, корупціонер і кремлівський блазень».

Представники «Свободи» підготували звернення до Президента Януковича, в якому вимагають відсторонити Табачника з посади міністра, проте їм не вдалося передати звернення до Адміністрації глави держави, оскільки їх не пропустили до будівлі правоохоронці.

У партії також заявили, що їхня політична сила підготувала проект постанови про створення слідчої комісії в парламенті, яка розслідує результати фінансової діяльності міністерства на чолі з Табачником.

Зі свого боку, сам міністр освіти заявляє, що акція проти його призначення міністром може бути врівноважена двома сотнями вітальних телеграм на його адресу. «Вони хочуть усіх, як у тоталітарному суспільстві, примусити говорити, мислити та діяти тільки як подобається їм… Я ж не переможець конкурсу краси, щоб усім подобатись», – підсумував Табачник.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.