Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Те, що російська влада фальсифікувала вибори - вже доведено

Імперія «Совок» 5100 переглядів

Опубліковано - 26.12.2012 10:13 | Всі новини | Версія для друку

Те, що російська влада фальсифікувала вибори - вже доведено
Те, що російська влада фальсифікувала вибори - вже доведено
Відсоток фальсифікацій на користь “Єдиної Росії” на минулорічних виборах до Держдуми лише в Москві склав 11%.

Про це свідчать результати спільного дослідження соціологів і економістів Російської економічної школи.

В основу дослідження лягли підсумки роботи організації «Громадянин спостерігач», яка займалася моніторингом виборів. Вчені порівняли результати на дільницях зі спостерігачами і без них. Вченні виявили величезні розбіжності в протоколах на користь партії "Єдіная Россія".

"11% - це просто наша статистична оцінка, заснована на різниці в результатах на тих дільницях, де були спостерігачі і не зафіксували серйозних порушень, і на тих дільницях, де спостерігачів не було", розповів в ефірі телеканалу "Дощ" один з авторів дослідження - доцент Вищої школи економіки Алєксєй Захаров.

За його словами, на дільницях, на яких спостерігачів не було, "Єдіная Россія" в середньому отримала 46% голосів, на дільницях, де були спостерігачі, вона отримала 36% голосів, а на дільницях де спостерігачі були і не зафіксували серйозних порушень, партія влади отримала 26% голосів.

"Оцінка ефективності спостерігачів - приблизно 10% зниження вкидань на користь однієї з партій", - резюмував Захаров.

Він зазначив, що виходячи з отриманих вченими даних, один спостерігач запобіг в середньому вкидання 65 голосів. При цьому, наявність спостерігачів на одній ділянці знижувало фальсифікації і на сусідніх.

"Напевно, є якийсь ефект присутності", - припустив Захаров.

Говорячи про максимально можливий відсоток фальсифікацій, він зауважив, що насправді накрутки можуть "обчислюватися десятками відсотків".

"Є підозра, що у республіках Північного Кавказу взагалі не проводиться підрахунок голосів У Чечні, наприклад, 100% явка і 100% голосів за Владіміра Путіна.", - додав Захаров.

Він також визнав, що отримані вченими результати не мають ніякої юридичної сили. "Громадянин-спостерігач" формально, як юридичної організації, не існує, це просто добровільне об’єднання громадян ", - пояснив Захаров.

Як повідомлялось вибори до Держдуми Росії відбулися 4 грудня 2011 року.

Вибори до розкритикували спостерігачі від ОБСЄ та ПАРЄ. За їхніми даними, вибори супроводжувалися численними порушеннями. А держсекретар США Гілларі Клінтон висловила «серйозну стурбованість» з приводу проведення парламентських виборів в Росії, заявивши, що росіяни заслужили ретельне розслідування всіх повідомлень про порушення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.