Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З віртуального світу. Азаров розповів про покращення і зростання

Влада 3720 переглядів

Опубліковано - 26.12.2012 11:40 | Всі новини | Версія для друку

З віртуального світу. Азаров розповів про покращення і зростання
З віртуального світу. Азаров розповів про покращення і зростання
Не зважаючи на те, що в 2012 рік був складним, Україна виконала надзвичайно важливі пункти плану національного розвитку.

Про це на засіданні уряду в середу сказав прем’єр Микола Азаров.

"Не будемо ставити схвальні оцінки, але і недооцінювати перетворення та події, що відбулися, також не треба. Україна може пишатися тим, як ми провели європейський чемпіонат з футболу, тим, які потужні інфраструктурні перетворенні здійснили у стислий термін... Ми можемо пишатися тим, що наші олімпійці за кількістю медалей у Лондоні стали 11 серед найсильніших команд світу",- зауважив він.

За словами прем’єра, найголовнішим є те, що у 2012 році нарешті припинилось скорочення населення. Азаров також наголосив, що минулого року Україна виконала принципові для розвитку держави зобов’язання суспільно-політичного характеру.

"Також ми зробили потужний крок до укладання угоди про асоціацію з Європейським союзом. Я переконаний, що наступного року угода буде підписана",- додав голова уряду.

Азаров розказав, що Кабмін в умовах світової кризи підтримав стабільне виробництво - забезпечив громадян робочі місця і зростання доходів.

"Рік завершується, хоча б невеликим, але зростанням економіки. Ми не досягли більшого, того, що намічали. Тому, що зовнішні ринки і світовий ринок капіталу вже котрий рік поспіль демонструють економічний песимізм, а дискримінаційна ціна на газ продовжує "душити" розвиток нашої економіки. Ми змушені розраховувати лише на власні сили",- зауважив Азаров.

Від “Аратти”: у своєму виступі Азаров згадав про існування "плану національного розвитку". Очевидно, що прем’єр розголосив якусь державну таємницю, оскільки уряд, який він очолював до цього, так і не спромігся представити парламенту і суспільству хоча б програму своєї діяльності.

Не почули ми й жодного звіту про діяльність уряду Азарова-папєрєдніка.

У зв’язку з цим ми публічно звертаємося до Миколи Яновича з проханням оприлюднити план національного розвитку, щоб ми, громадяни хоча б приблизно знали в який бік нас ведуть керманичі країни.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.