Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мороз не вирішив, чи ставити підпис під законом про уряд

Влада 6819 переглядів

Опубліковано - 18.01.2007 13:25 | Всі новини | Версія для друку

Мороз не вирішив, чи ставити підпис під законом про уряд
Мороз не вирішив, чи ставити підпис під законом про уряд
Голова Верховної Ради України Олександр Мороз зустрінеться із Президентом Віктором Ющенком, щоб вирішити проблему підписання закону про кабмін.

Під час зустрічі із Послом Угорщини Яношем Тотом, Голова Верховної Ради сказав, що він має намір обговорити із Президентом України Віктором Ющенком ситуацію, що склалася навколо подолання вето на Закон «Про Кабінет Міністрів України», - повідомляє прес-служба. На думку Голови Верховної Ради, Президент має підписати цей Закон.

Олександр Мороз і Янош Тот обмінялися думками щодо політико-економічної ситуації в Україні та Угорщині.

Голова Верховної Ради України наголосив, що конституційна реформа буде обов´язково реалізована у частині місцевого самоврядування. «Після того, як зміни до Конституції будуть остаточно ухвалені,- сказав він, - парламент прийме низку законів у розвиток змін до Конституції в частині місцевого самоврядування».

Він також висловив переконання, що деякі неузгодженості у відносинах між владними структурами, які є природніми за умов до переходу до парламентсько-президентської республіки, будуть подолані. «Верховна Рада буде закладати основи політичної стабільності в Україні», - сказав він.

Як повідомлялося, раніше депутат Верховної Ради Юрій Ключковський (фракція блоку партій «Наша Україна») запропонував Морозу самому підписати закон про Кабінет Міністрів.

Ющенко заявив, що не підписуватиме прийнятий Верховною Радою закон про Кабінет Міністрів через подолання вето Президента. Він заявив також, що має намір звернутися із поданням до Конституційного Суду.

12 січня Рада подолала вето Президента на закон про Кабмін.

Рада раніше, при Президенті Кучмі вже 7 разів приймала законопроект про Кабмін, проте його кожного разу ветував Президент.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.