Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мажоритарники ПР бунтують проти “руки Чечетова”?

Влада 4009 переглядів

Опубліковано - 18.01.2013 11:22 | Всі новини | Версія для друку

Мажоритарники ПР бунтують проти “руки Чечетова”?
Мажоритарники ПР бунтують проти “руки Чечетова”?
Народний депутат України (фракція Партія регіонів) Віктор Бондар заявив, що мажоритарники, які увійшли до фракції ПР, не здають карток для голосування.

Про це він повідомив у програмі “Громада” на хмельницькому обласному ТРК “Поділля-Центр” 17 січня.

“Після вступу нам (мажоритарникам - УНІАН) висунули вимогу: здати картки для голосування, аби вони голосували синхронно. Мовляв, така фракційна дисципліна. Ось тут ми встали у позу: картки не здаємо, оскільки балотувалися по округах та давали обіцянки людям”, - зазначив Бондар.

Як приклад Бондар навів голосування за законопроект про декриміналізацію статей Кримінального та Кримінального процесуального кодексів, за якими засуджено Юлію Тимошенко та Юрія Луценка, коли вісім депутатів-мажоритарників з фракції ПР проголосували “за”.

Як повідомлялося раніше, 11 січня ц. р. Верховна Рада України не підтримала в першому читанні проект закону «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексу України з метою забезпечення міжнародно-правових зобов’язань України». Як свідчать дані поіменного голосування на сайті парламенту, за дане рішення проголосував лише 161 (при необхідних 226 — УНІАН) із 389 народних депутатів, зареєстрованих в сесійній залі. З 99 членів фракції «Батьківщина», «за» проголосували 75 депутатів, не проголосувало четверо та 20 депутатів фракції були відсутні. Натомість «за» висловились 8 народних депутатів із фракції Партії регіонів (Яків Безбах, Віктор Бондар, Віктор Жеребнюк, Олег Кулініч, Віктор Развадовський, Григорій Смітюх, Юрій Шаповалов та Нестор Шуфрич).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.