Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Проти Тимошенко порушено три кримінальні справи

Пістолетне право 5360 переглядів

Опубліковано - 24.01.2013 10:33 | Всі новини | Версія для друку

Проти Тимошенко порушено три кримінальні справи
Проти Тимошенко порушено три кримінальні справи
У прокуратурі розслідується ще три кримінальні справи проти екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це в інтерв’ю газеті "Сегодня" заявив перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін.

"У провадженні прокуратури є справа про медичні автомобілі і "кіотські" кошти. З матеріалами справи знайомляться досі адвокати Тимошенко, роблячи це дуже повільно. Є ще одна справа про спробу дати хабар суддям Верховного суду. І справа про нанесення тілесних ушкоджень працівнику Держпенітенціарної служби під час заворушень в Лук’янівському СІЗО, коли Тимошенко із соратниками приходила туди з вимогою звільнити чоловіка. Є докази, що пошкодження нанесла особисто Тимошенко", - заявив Кузьмін.

Як повідомлялося раніше, у відповідь на запит Тиждень.ua прес-служба Генпрокуратури повідомила, що захист екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко знайомиться зі справою щодо нецільового використання коштів Кіотського протоколу та закупівлі машин «швидкої допомоги», а тому ГПУ не передає цю справу до суду.

У свою чергу захисник Тимошенко у цій справі Сергій Сас повідомив Тиждень.ua, що Генпрокуратура продовжила на півтора року розслідування у цій справі.

Як відомо, слідство у цих справах завершилося у лютому 2011 року.

Тимошенко підозрюють в нецільовому використанні коштів, отриманих від продажу квот на викиди парникових газів за Кіотським протоколом (ч. 3 ст. 365 ККУ).

Крім того, екс-прем’єра звинувачують в тому, що вона, будучи прем’єром, використала не за призначенням 67 млн гривень із державного бюджету, виділені під гарантію уряду на закупівлю й ввезення у країну 1 тис. автомобілів Opel Combo нібито для медичних цілей.

Ці дві справи були об’єднані в одне провадження.

Як відомо, 7 грудня минулого року Ренат Кузьмін повідомив, що проти Тимошенко було порушено всього 10 справ. Із них 3 розслідує Генпрокуратура, 6 - Державна податкова служба, ще одне досудове слідство проводить СБУ.

Тимошенко відбуває покарання за вироком суду від 11 жовтня 2011 року щодо "газової справи".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.