Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Росії пишуть, що вже навесні очкують від Януковича здачі ГТС Кремлю

Газоват 4596 переглядів

Опубліковано - 24.01.2013 12:59 | Всі новини | Версія для друку

У Росії пишуть, що вже навесні очкують від Януковича здачі ГТС Кремлю
У Росії пишуть, що вже навесні очкують від Януковича здачі ГТС Кремлю
Вже навесні 2013 Президент Віктор Янукович, усвідомлюючи загрозу економічної кризи напередодні президентських виборів, може зважитися на допуск “Газпрому” до управління газотранспортною системою України.

Про це пише російська "Незалежна газета" у статті "Київ готовий віддати Москві газотранспортну систему".
"Експерти допускають, що, не отримавши від ЄС ні грошей на модернізацію ГТС, ні підтримки в переговорах з "Газпромом", Київ вже навесні приступить до створення двостороннього консорціуму.

За два роки до президентських виборів і під загрозою економічної кризи команді Януковича вкрай важливо знизити газову навантаження на бюджет України", - йдеться у публікації.

Експерт Інституту енергетичних стратегій Юрій Корольчук (Україна) вважає, що Київ у цьому випадку отримає знижку на газ, але тимчасову, а також меншу, ніж отримала Білорусь.

"Всі розуміють, що ціна на російський газ буде знижена максимум на три роки. І не до білоруського рівня, а приблизно до 200-250 доларів за тисячу кубометрів", - сказав Корольчук.

Екс-міністр економіки, депутат Верховної Ради від опозиції Сергій Терьохін вважає, що українській владі слід враховувати не тільки економічну, але і політичну сторону питання.

"Продаж ГТС - це торгівля незалежністю держави. Всі рішення щодо економіки, податків будуть прийматися не в Києві, а в Москві ", - сказав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.