Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Арифметика від ПР. Рибак не скликає сесію, бо нарахував 140 підписів

Влада 3919 переглядів

Опубліковано - 29.01.2013 17:12 | Всі новини | Версія для друку

Арифметика від ПР. Рибак не скликає сесію, бо нарахував 140 підписів
Арифметика від ПР. Рибак не скликає сесію, бо нарахував 140 підписів
Голова Верховної Ради Володимир Рибак вважає недоцільним скликати позачергову сесію парламенту.

Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу “Рада”.

“Я думаю, що позачергову сесію не треба збирати, тому що уже у вівторок (5 лютого) друга сесія починається”, - сказав Рибак.

За словами спікера, йому принесли розрахунки, які показують, що на проведення позачергової сесії “треба на вітер викинути 3 мільйони 627 тисяч гривень”.

Рибак також зазначив, що не зміг оголосити про проведення позачергової сесії, оскільки лише 140 підписів народних депутатів не викликають сумнівів у справжності.

За словами голови ВР, до нього звернувся народний депутат Владислав Лук’янов, який повідомив, що ряд народних депутатів від опозиції перетинали кордон, їх немає в Україні, тому справжність їхніх підписів викликає сумнів.

На думку Рибака, питання, які опозиція пропонує винести на позачергову сесію, можна заслухати на другій сесії, яка розпочнеться 5 лютого. Він зауважив, що опозиція з ним не погоджується. “Думки у них свої, а я не можу виступати проти Регламенту Верховної Ради”, - додав Рибак.

“Я не можу зібрати позачергову сесію, тому що немає підстав. Ви всі вимагаєте від мене, щоб я Регламент (парламенту) виконував, а самі депутати хочуть його порушувати… Одні кажуть - давай, другі кажуть - не давай”, - зазначив голова ВР.

Нагадаємо, три опозиційні фракції у Верховній Раді 25 січня передали голові парламенту 158 підписів для проведення позачергової сесії.

На позачерговій сесії ВР опозиція пропонує, зокрема, створити тимчасову слідчу комісію з розслідування порушень Конституції при ув’язненні Юлії Тимошенко і Юрія Луценка, розглянути питання про політичну відповідальність голів СБУ та МВС за участь правоохоронних органів у політичних переслідуваннях та про відставку генпрокурора.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.