Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Спікергейт. Опозиція вислухала промовців, ухвалила заяву і розійшлася

Влада 4521 перегляд

Опубліковано - 31.01.2013 13:51 | Всі новини | Версія для друку

Спікергейт. Опозиція вислухала промовців, ухвалила заяву і розійшлася
Спікергейт. Опозиція вислухала промовців, ухвалила заяву і розійшлася
Депутати трьох опозиційних фракцій у парламенті одноголосно ухвалили у Верховній Раді спільну заяву і завершили засідання.

За відповідну заяву вони голосували руками, оскільки система Рада була вимкнена.

В підсумку, депутати вирішили висловити недовіру голові Верховної Ради Володимиру Рибаку та розпочати процедуру його відкликання з посади "у зв’язку з незадовільним виконанням ним своїх повноважень та грубим порушенням норм Конституції".

"Він фактично є не головою парламенту, який представляє інтерес усіх парламентських фракцій, а представником особисто Віктора Януковича та Партії регіонів", - йдеться в заяві.

Також опозиціонери вирішили висловити недовіру Генпрокурору Віктору Пшонці, керівникам правоохоронних органів, які здійснюють політичні репресії в Україні.

"Вимагати негайного звільнення усіх політичних в’язнів, Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, забезпечення їх повноцінного лікування", - йдеться в ухваленій заяві.

Депутати також збираються вимагати створення спеціальної слідчої комісії з розслідування фактів тиску на народних депутатів, перешкоджання виконання конституційних повноважень народних депутатів Людмили Слюз, Олександри Кужель, Людмили Денисової, фальшування кримінальних справ проти Сергія Власенка, Григорії Немирі та ін.

"Поінформувати послів іноземних держав, ПАРЄ, Європарламент, Раду Європи, Європейський Союз, ОБСЄ про дії влади, спрямовані на згортання демократії в країні та розгортання нової хвилі політичних репресій", - йдеться в заяві.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.