Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нова сесія парламенту. Опозиція пропонує варіанти нейтралізації “піаністів”

Влада 3850 переглядів

Опубліковано - 4.02.2013 14:52 | Всі новини | Версія для друку

Нова сесія парламенту. Опозиція пропонує варіанти нейтралізації “піаністів”
Нова сесія парламенту. Опозиція пропонує варіанти нейтралізації “піаністів”
Лідери опозиційних фракцій продовжують наполягати на тому, щоб спікер Верховної Ради Володимир Рибак підписав розпорядження про введення системи голосування “Рада-3”.

"Включення системи "Рада-3" лежить виключно у вашій компетенції", - сказав лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк на засіданні погоджувальної ради в понеділок.

Яценюк також підкреслив, що вимоги фракції "Батьківщина" залишаються незмінними, фракція продовжує наполягати на персональному голосуванні кожного народного депутата. Він зазначив, що за час роботи парламенту 7-го скликання жодне голосування не відбулося з дотриманням норм Конституції і регламенту, під час кожного голосування законодавство порушувалося.

Яценюк додав, що в опозиції є всі документи, що підтверджують порушення депутатами Конституції під час голосування.

За його словами, зі сформованої ситуації є кілька виходів. По-перше, це включення "сенсорної кнопки". Яценюк зазначив, що підготував для спікера всі матеріали, що стосуються системи для голосування "Рада-3", а також інтерв’ю розробника системи, який говорить, що система працює, і її тестують кожен місяць. "Не працює система "Рада-3"? Це означає тільки одне, що її хтось демонтував, і хтось повинен нести за це відповідальність", - заявив Яценюк.

Позицію Яценюка підтримав і лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок: "Який сенс рухатися в законодавчому плані, якщо не вирішено питання персонального голосування?".

За словами Тягнибока, доки не може бути введена система "Рада-3", є можливість застосувати систему для голосування "Рада-1".

Тягнибок пояснив, що суть цієї системи полягає в тому, що на столах для реєстрації встановлюються пульти для електронної реєстрації депутатів з одночасним розблокуванням картки для роботи в системі "Рада". Якщо депутат не реєструється на місці зранку, тоді його картка може бути заблокована безпосередньо в залі.

Лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко також підтримав позицію своїх колег: "У нас є одна принципова умова: немає сенсу обговорювати будь-які питання, доки не буде підключена система "Рада-3".

За його словами, для цього необхідно підписати відповідне розпорядження і спікер парламенту Рибак може підписати відповідне розпорядження для того, щоб протестувати цю систему, і щоб вже у вівторок ця система могла працювати.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.