Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Рибак з однопартійцями вирішив, що до 19 лютого парламент розблокують без бійок

Влада 3740 переглядів

Опубліковано - 6.02.2013 22:58 | Всі новини | Версія для друку

Рибак з однопартійцями вирішив, що до 19 лютого парламент розблокують без бійок
Рибак з однопартійцями вирішив, що до 19 лютого парламент розблокують без бійок
Парламентська більшість заявляє, що 19 лютого Верховна Рада України почне працювати.

Він зазначив, що Україна є європейською державою, і необхідно уникнути ситуацій, які складалися у парламентах V та VI скликання, коли “все закінчувалося бойнями, бійками”.

Рибак повідомив, що запросив лідерів фракцій до себе на нараду завтра о 9.30, щоб знайти вихід із ситуації. За його словами, опозиція “допустила величезну помилку”, оскільки мала дати можливість відкрити сесію, тому що “на сесію прийшло багато дипломатів, прийшло керівництво держави”.

Голова ВР додав, що представники опозиції мали виступити на сесії, висловити свою позицію, а потім уже блокувати трибуну і президію.

Рибак також зазначив, що сьогодні на засіданні фракції Партії регіонів лунали різні пропозиції стосовно розблокування роботи парламенту.

“Я кажу: почекай, я з керівниками працюю, дай Бог, домовимося, будемо працювати, але ламати тут двері і все решта - це не парламент, це вже інше збіговисько”, - додав він.

Як повідомлялося раніше, 4 лютого, у день відкриття другої сесії Верховної Ради сьомого скликання опозиція заблокувала трибуну і президію парламенту, вимагаючи запустити сенсорну кнопку і забезпечити персональне голосування депутатів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.