Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Щоб Мороз не спокушався на автограф під законом про уряд, суд вже заборонив це робити. У Мукачевому

Влада 6213 переглядів

Опубліковано - 22.01.2007 18:41 | Всі новини | Версія для друку

Щоб Мороз не спокушався на автограф під законом про уряд, суд вже заборонив це робити. У Мукачевому
Щоб Мороз не спокушався на автограф під законом про уряд, суд вже заборонив це робити. У Мукачевому
Мукачівський міськрайонний суд заборонив голові Верховної Ради Олександру Морозу підписувати ухвалений 12 січня закон про Кабінет міністрів.

Із позовною заявою до Верховної Ради в суд звернувся член фракції "Наша Україна" Ігор Кріль, повідомляє прес-служба блоку.

У заяві він вимагав судової заборони голові Верховної Ради підписувати повернутий президентом закон про Кабінет міністрів, доки документ не буде повторно розглянутий парламентом.

Як відомо, президент Віктор Ющенко 19 січня повторно скористався правом вето до закону про Кабмін, який був ухвалений Верховною Радою 12 січня шляхом подолання президентського вето.

20 січня Мороз заявив, що "вето президента надумане, і ті, хто готував його, перш за все, підставляли і компрометували президента".

За його словами, якщо глава держави не підпише закон у певний термін, то він, як голова ВР, поставить свій підпис під ним.

Згідно із законодавством, після подолання вето президент зобов'язаний протягом десяти днів підписати і оприлюднити закон. Якщо він цього не робить, закон повинен підписати голова Верховної Ради.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.