Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Єфремов натякає, що право на кнопкодавство регіонали відіб’ють мордобоєм?

Влада 3699 переглядів

Опубліковано - 12.02.2013 15:16 | Всі новини | Версія для друку

Розблокування парламенту. Типова “інтелектуальна” версія регіоналів
Розблокування парламенту. Типова “інтелектуальна” версія регіоналів
Партія регіонів теж збирає підписи за подання до Конституційного Суду для роз’яснення ситуації з позбавленням мандатів Павла Балоги та Олександра Домбровського.

Про це розповів лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу у вівторок.

Разом з тим, за його словами, фракція не може сформувати подання, оскільки ніхто досі не отримала матеріалів Вищого адмінсуду.

"У нас є тільки результативна частина, яку неможливо використати. Ми сформували запит для того, щоб ці матеріали надійшли до Верховної Ради", - сказав Єфремов.

Він також наголосив, що вважає "маячнею" необхідність проведення позачергових виборів, однак додав, що Партія регіонів готова до них у разі зміни системи голосування на мажоритарну.

На ремарку журналістів про те, що саме мажоритарна система на минулих виборах принесла найбільшу кількість фальсифікацій під час підрахунку голосів, Єфремов нагадав, що провладні фракції погодилися на цю пропозицію як на поступку опозиції.

"Я не кажу, що таке рішення є у фракції. Я не кажу, що я його підтримую. Однак, як ми бачимо, теперішня система не працює, а кандидати-мажоритарники мають зобов’язання кожен перед своїми виборцями, і найперше з цих зобов’язань – працювати у парламенті", - сказав він.

На запитання, яким чином Партія регіонів збирається проголосувати за зміну системи в умовах заблокованого парламенту, Єфремов відповів: "Ну, ви ж знаєте, що ми знайдемо спосіб, як провести одне голосування, ми вже неодноразово це демонстрували".

Як відомо, Вищий адміністративний суд зобов’язав Центральну виборчу комісію провести повторні вибори у 11 і 71 округах.

Суд визнав недостовірними результати виборів народних депутатів в одномандатних округах № 11 (Вінниця) та № 71 (Закарпатська обл.), де обрані відповідно Олександр Домбровський та Павло Балога.

Голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що народні депутати мають звернутися до Конституційного Суду у зв’язку з рішенням ВАСУ щодо позбавлення мандатів Балоги та Домбровського.

Опозиція вже заявила, що звертатиметься до КС.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.