Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Арселор Міттал Кривий Ріг» звільнить понад тисячу співробітників

Економіка 7857 переглядів

Опубліковано - 20.02.2013 17:25 | Всі новини | Версія для друку

«Арселор Міттал Кривий Ріг» звільнить понад тисячу співробітників
«Арселор Міттал Кривий Ріг» звільнить понад тисячу співробітників
Комбінат «Арселор Міттал Кривий Ріг» добровільно звільнить понад тисячу співробітників.

Про реалізацію програми добровільного звільнення працівників до 29 березня цього року йдеться в офіційному оголошенні компанії.

У повідомленні йдеться про те, що 2013 року на підприємстві заплановано вивільнення 1183 посад. На комбінаті заявили, що це дуже нелегке, але необхідне рішення, адже без підвищення продуктивності праці «підприємство не зможе конкурувати з іншими виробниками».

Програма добровільного звільнення поширюватиметься на працівників, які мають не менше трьох років стажу роботи в компанії. Робітникам пропонуватимуть добровільно звільнитись в обмін на грошове відшкодування, що складатиме певну кількість посадових окладів – у залежності від віку працівника і стажу роботи.

Профспілка «Арселор Міттал Кривий Ріг» і Профспілка металургів і гірників України заявили, що категорично проти планів адміністрації підприємства щодо скорочення працівників.

«Вже й так, якщо на початок приватизаційних процесів було 56 тисяч працівників, то за 5 років спустились до 32 тисяч. І вони планували ще до 2015 року скоротити персонал, залишити десь 13-14 тисяч. Звичайно, профспілка не згодна з цим», – сказав Радіо Свобода керівник Профспілки металургів і гірників України Володимир Казаченко.

Раніше профспілкова організація комбінату «ArcelorMittal Кривий Ріг» звернулася до Президента України з проханням вплинути на власника підприємства й вирішити проблему з масовими скороченнями працівників. Перед цим працівники виходили на акцію протесту з вимогою припинити скорочення.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.