Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Інтерфакс» заявив про ліквідацію представництва в Україні

Медіа 21923 перегляди

Опубліковано - 27.02.2013 14:37 | Всі новини | Версія для друку

«Інтерфакс» заявив про ліквідацію представництва в Україні
«Інтерфакс» заявив про ліквідацію представництва в Україні
Міжнародна інформаційна група «Інтерфакс» ухвалила рішення про закриття представництва російського ЗАТ «Інтерфакс» в Україні.

Зокрема, в газеті «Урядовий кур’єр» (№39 за 27 лютого ц.р.) повідомляється, що прийнято рішення про ліквідацію «Представництва Закритого акціонерного товариства «Інтерфакс».

У повідомленні зазначається, що майнові претензії приймаються протягом 2 місяців із моменту публікації рішення про ліквідацію за місцем розташування представництва: м. Київ, вул. Рейтарська 8/5А.

За номером телефону, вказаному в повідомленні, УНІАН не вдалося уточнити причини рішення, а також чи має відношення «Представництво ЗАТ «Інтерфакс» до інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна», офіс якого розташований за тією ж адресою.

В інформагентстві «Інтерфакс-Україна» телефоном також не вдалося отримати інформацію, там порадили написати письмовий запит із цього приводу.

Через півтори години після цього на сайті ІА «Інтерфакс-Україна» було розміщено прес-реліз, в якому зазначається, що Міжнародна інформаційна група «Інтерфакс» ухвалила рішення про закриття представництва російського ЗАТ «Інтерфакс» в Україні й що рішення ухвалено з метою оптимізації структури групи.

Водночас у прес-релізі зазначається, що ліквідовуване представництво жодним чином не було пов’язане з агентством «Інтерфакс-Україна».

«ТОВ «Інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна» продовжує здійснювати свою діяльність у повному обсязі» - йдеться в прес-релізі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.