Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович йшов працювати у команду Кучми, а не Лазаренка

Влада 3826 переглядів

Опубліковано - 1.03.2013 14:01 | Всі новини | Версія для друку

Янукович йшов працювати у команду Кучми, а не Лазаренка
Янукович йшов працювати у команду Кучми, а не Лазаренка
Президент Віктор Янукович заявив, що пішов працювати в Донецьку обладміністрацію в якості члена команди екс-президента Леоніда Кучми.

Про це він сказав під час прес-конференції в п’ятницю.

Перед цим Янукович розповідав про справу проти Юлії Тимошенко, згадавши про те, що вона була партнером Павла Лазаренка.

У відповідь на це журналістка Тетяна Чорновіл з місця намагалася запитати, чи був членом команди Лазаренко сам Янукович, так як під час його прем’єрства нинішній Президент був призначений на керівні посади в Донецьку ОДА.

У залі виник скандал, і президентська охорона намагалася вивести Чорновіл з приміщення. Янукович попросив охорону її впустити в зал і сказав, що відповість журналістці.

"Ви це питання задайте президенту Кучмі, який на мене підписував цей указ. Це перше. Він відповість, чому він узяв мене на роботу в облдержадміністрацію, Леонід Данилович Кучма. Слава Богу, він живий, дай Бог йому здоров’я", - сказав Янукович.

"Я йшов тоді на роботу в команду Президента Кучми. Ви ж знаєте, що всі адміністрацією призначаються. Якщо зробити велике уточнення, мене на роботу запросив Сергій Поляков, який був призначений губернатором, і він приїхав до мене, а я працював гендиректором, і в буквальному сенсі слова мене вмовив", - заявив Президент.

Янукович зазначив, що Поляков запросив його працювати заступником губернатора з промисловості і транспорту.

"Я, після співбесіди в адміністрації Президента, пішов працювати. Через місяць чи два мені запропонували бути першим заступником губернатора. Ось і вся історія, ніяких питань немає", - розповів він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.