Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Яценюк вважає, що Рибак виконує план Банкової зі знищення опозиції

Влада 3940 переглядів

Опубліковано - 4.03.2013 14:48 | Всі новини | Версія для друку

Яценюк вважає, що Рибак виконує план Банкової зі знищення опозиції
Яценюк вважає, що Рибак виконує план Банкової зі знищення опозиції
Володимир Рибак очолив в парламенті процес знищення опозиції у Верховній Раді і дестабілізації роботи ВР. Це спільний план Януковича, Рибака і Партії регіонів.

Про це заявив на брифінгу після наради керівників фракцій і членів регламентного комітету зі спікером парламенту голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

Він наголосив, що надав голові парламенту всі документи які свідчать, що жодних підстав позбавлення Сергія Власенка депутатського мандату немає, а також що 27 лютого ніякого засідання регламентного комітету не було. «На пряме звернення з вимогою відкликати позов до ВАСУ, він відмовився», - підкреслив Арсеній Яценюк.

На переконання голови фракції «Батьківщина», іншого пояснення цьому, «окрім як пряма команда Президента Януковича, немає»: «Йому (голові ВР. – ред.) страшно. Страх в цьому випадку перетиснув законність, порядок і взагалі будь-які людські якості. І тому він відмовився відкликати цей позов».

За його словами, «абсолютно зрозуміло, що Рибак є частиною схеми по боротьбі з опозицією»: «Те, що відбувається зараз з депутатом Власенком, – це системний «наїзд» на опозицію. Вони хочуть знищити фракцію «Батьківщина» і переконаний, що вони доберуться і до інших опозиційних партій».

Яценюк наголосив, що парламент – це «останній острівець, де опозиція може боротись і щось виборювати»: «Єдине місце, де Янукович не має тотального впливу – це Верховна Рада. Це не влаштовує особисто Януковича. І тому зрозуміло, що один з їхніх планів – це остаточно знищити Верховну Раду й опозиційних депутатів, які знаходяться в парламенті і за яких проголосувала половина України за пропорційними списками».

«Спочатку були справи Юлії Тимошенко, Юрія Луценка. Потім – рішення Конституційного суду про повернення президентських повноважень. Потім - отримання під контроль всієї суддівської і прокурорської гілки влади, позбавлення мандатів двох депутатів - Балоги і Домбровського. Це так звані перевибори, а точніше - вакханалія на п’яти округах. І зараз дібрались до Власенка для того, щоб наступні кроки по відношенню до будь-яких депутатів опозиції, мали системний характер. Хто не так голосує, хто не так виступає, хто не влаштовує Партію регіонів, - «найбільш справедливий і чесний» ВАСУ, який контролюється персонально Януковичем, прийме будь-яке рішення», - підкреслив він.

«Особисто Рибак робить все для того, щоб зірвати роботу парламенту. Особисто він очолив в парламенті процес щодо знищення опозиції у Верховній Раді і щодо дестабілізації роботи Верховної Ради. Думаю, що це спільний план Януковича, Рибака і Партії регіонів», - наголосив Яценюк.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.