Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Лідер УДАРу вимагає, щоб гарант прийшов у парламент

Влада 3571 перегляд

Опубліковано - 6.03.2013 10:59 | Всі новини | Версія для друку

Лідер УДАРу вимагає, щоб гарант прийшов у парламент
Лідер УДАРу вимагає, щоб гарант прийшов у парламент
Лідер УДАРу Віталій Кличко звернувся до Президента Януковича з вимогою прийти на пленарне засідання Верховної Ради і відповісти на питання, які сьогодні цікавлять суспільство.

Про це йдеться у відкритому листі Кличка до Президента України, повідомила прес-служба УДАРу.

«За всіма діями чиновників, суддів, правоохоронців стоїть одна людина в державі - Віктор Янукович. Саме він ухвалює рішення, на які не має законних повноважень від імені народу України, - підкреслює Віталій Кличко. - Зокрема, Президент Янукович повинен відповісти, що він збирається робити для захисту громадян від політично вмотивованих переслідувань, для забезпечення стандартів життя в країні та виконання законодавчо затвердженого європейського прагнення України».

Президент, як зазначає лідер УДАРу, не має ані морального, ані юридичного права уникати звіту за свої дії і бездіяльність, тому повинен прийти в парламент і особисто дати відповіді на поставлені питання.

«Якщо Віктор Янукович не виконає цей свій обов’язок, у громадян є законні підстави порушувати питання про його відповідність посаді Президента», - наголошує Кличко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.