Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кремль хоче позбавити прямого виборчого права двох суб’єктів федерації

Імперія «Совок» 4623 перегляди

Опубліковано - 6.03.2013 11:59 | Всі новини | Версія для друку

Кремль хоче позбавити прямого виборчого права двох суб’єктів федерації
Кремль хоче позбавити прямого виборчого права двох суб’єктів федерації
Кремль має намір відмовитися від прямого голосування на виборах голів північнокавказьких республік, зокрема, в Інгушетії і Дагестан.

Про це пише КоммерсантЪ із посиланням на джерело в адміністрації Президента Росії.

Експерти також вважають, що в цих республіках не буде прямих виборів, оскільки виборчий процес може там дестабілізувати ситуацію.

Видання нагадує, що Держдума прийняла у першому читанні поправки, згідно з якими регіони зможуть відмовитися від прямих виборів.

Між тим, Інгушетія і Дагестан входять до числа дев’яти суб’єктів РФ, глави яких мають змінитися восени 2013 року. Глава Дагестану Рамазан Абдулатипов працює у статусі тимчасового виконувача обов’язків (він був призначений на цю посаду після відставки Магомедсалама Магомедова), а повноваження глави Інгушетії Юнус-Бека Євкурова закінчуються майбутньої осені.

6 березня в Центрвиборчкомі Росії пройде засідання, на якому буде представлено доповідь про перший досвід застосування "муніципального фільтру" на губернаторських виборах 2012 року. У цілому ЦВК позитивно оцінила досвід збору кандидатами підписів муніципальних депутатів і голів муніципальних утворень.

Нові правила будуть використані під час майбутніх губернаторських виборів, які відбудуться у вересні. За планом, до часу їх проведення будуть сформовані постійні дільничні виборчі комісії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.