Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін легалізує діяльнсть ФСБ у державах СНД

Імперія «Совок» 4759 переглядів

Опубліковано - 12.03.2013 13:12 | Всі новини | Версія для друку

Путін легалізує діяльнсть ФСБ у державах СНД
Путін легалізує діяльнсть ФСБ у державах СНД
Президент РФ Владімір Путін вніс до Держдуми проект змін до закону «Про федеральну службу безпеки», які передбачають надання права ФСБ направляти своїх фахівців в іноземні держави на постійній основі.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби президента РФ.

У пояснювальній записці до законопроекту сказано, що документ підготовлений у зв’язку з необхідністю надання органам ФСБ права направляти радників і фахівців органів безпеки в іноземні держави на постійній основі за погодженням із спеціальними службами або з правоохоронними органами цих держав з метою підвищення ефективності боротьби зі злочинами міжнародного характеру .

«ФСБ Росії має угоди про співробітництво і взаємодію зі спеціальними службами і з правоохоронними органами Республіки Абхазія, Республіки Південна Осетія та Киргизької Республіки. Надалі планується укладення подібних угод з іншими іноземними державами», - йдеться у повідомленні.

Путін звертає увагу, що у межах цих домовленостей працівників ФСБ відряджають до іноземних держав на строк від трьох до шести місяців для надання консультативної та методичної допомоги їх спеціальним службам і правоохоронним органам при проведенні оперативно-розшукових і спеціальних заходів, тоді як їх робота радниками на постійній основі за межами Росії законодавчо не врегульована.

Путін переконує, що часта ротація працівників ФСБ за кордоном не сприяє підвищенню ефективності боротьби зі злочинами міжнародного характеру і аргументує свою ініціативу досвідом країн - членів НАТО.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.