Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дружина Луценка заявила про погіршення його здоров’я

Пістолетне право 5528 переглядів

Опубліковано - 15.03.2013 14:56 | Всі новини | Версія для друку

Дружина Луценка заявила про погіршення його здоров’я
Дружина Луценка заявила про погіршення його здоров’я
Стан здоров’я екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка погіршується, проте в Державній пенітенціарній службі України не йдуть на поступки, аби хворий міг перевірити здоров’я в київській клініці «Оберіг», якій він довіряє.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявила дружина екс-міністра внутрішніх справ, захисник та народний депутат Ірина Луценко.

«Луценко почуває себе погано. Стан його погіршується, - підкреслила вона. - В нього постійне запаморочення, але лікуватися в Чернігівській лікарні він відмовляється, оскільки розпочав лікування з лікарями із клініки «Оберіг», яким довіряє. Але таке лікування пенітенціарна служба надавати йому не хоче та категорично відмовляється вивозити в клініку «Оберіг» для подальшого лікування. Юра зараз знаходиться в колонії без належного медичного контролю та лікування. Я наполягаю на тому, що йому потрібна операція, але не зрозуміло, чи зажили ті виразки, чи ні».

Вона нагадала, що «Луценка вивезли на 5 день після операції, йому була показана наступна операція, яку треба було зробити після заживлення трьох виразок. 25 лютого його мали вивезти в клініку «Оберіг» для того, аби обстежити, чи зажили ці виразки, чи ні».

В свою чергу, у ДптСУ наголосили, що дана інформація не відповідає дійсності, передає УНІАН.

З метою об’єктивного інформування суспільства по суті питання Державна пенітенціарна служба повідомляє, що 30 січня, після проведення рекомендованого медичного втручання, засудженого Луценка було виписано лікарями київської універсальної медичної клініки «Оберіг» зі стаціонару.

З моменту повернення до виправного закладу стан здоров’я Луценка постійно перебував і перебуває під контролем медперсоналу колонії, і рекомендації лікарів клініки «Оберіг» виконуються в повному обсязі.

Крім того, у пенітенціарній службі нагадали, що з моменту повернення до виправної колонії Луценку 6 разів було запропоновано спеціалізований лікарський огляд та медичне обстеження.

Незважаючи на те, що до складу медичної комісії було включено лікуючого лікаря засудженого з клініки «Оберіг», Луценко від запропонованих оглядів і обстежень відмовлявся.

Від пропозицій бути переведеним до медико-санітарної частини виправної колонії після повернення з клініки «Оберіг» Луценко також відмовився.

Наразі стан здоров’я Луценка є стабільним, жодного занепокоєння у лікарів не викликає. Він продовжує отримувати рекомендовані лікарями клініки «Оберіг» медикаменти, зауважили у ДПтСУ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.