Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович не прийде в парламент із щорічним посланням?

Влада 4063 перегляди

Опубліковано - 18.03.2013 11:32 | Всі новини | Версія для друку

Янукович не прийде в парламент із щорічним посланням?
Янукович не прийде в парламент із щорічним посланням?
Президент Віктор Янукович не обов’язково повинен особисто представляти Верховній Раді своє щорічне послання.

Про це в ефірі каналу «Україна» заявив спікер парламенту Володимир Рибак.

«Президент повинен до 31 березня направити послання до Верховної Ради про зовнішню і внутрішню політику. У мене була цього тижня розмова з Віктором Федоровичем. Матеріали підготовлені, він дуже серйозно працює над цим документом. Але це не означає, що він повинен бути в парламенті», – сказав він.

На питання, чи може представник президента зачитати звернення, голова парламенту відповів: «Не треба зачитувати – воно велике. Воно буде роздане всім депутатам і депутати будуть працювати в рамках своїх компетенцій, використовувати матеріал, який там є».

Як повідомлялося, лідер УДАРу Віталій Кличко звернувся до Віктора Януковича з письмовою вимогою прийти на пленарне засідання Верховної Ради і відповісти на питання, які сьогодні цікавлять суспільство.

Раніше Рибак заявляв, що Янукович може виступити в парламенті якщо депутати «відірвуться від мітингування» і перестануть свистіти.

Заступник голови Верховної Ради Ігор Калєтнік водночас наголосив, що президент не зобов’язаний бути присутнім у парламенті на вимоги опозиції.

У свою чергу, представник Януковича у парламенті, регіонал Юрій Мірошниченко 6 березня заявив, що виступ президента залежатиме від ситуації в парламенті, так як останнім часом часте блокування ускладнює нормальну роботу Ради.

Але вже наступного дня він сказав, що Янукович не прийде в Раду, оскільки не спілкується з людьми, які його ігнорують.

Минулого року Янукович також не виступав у Раді з щорічним посланням нібито через великий обсяг доповіді, яку складно читати.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.