Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна і ЄС проведуть круглий стіл щодо газотранспортного консорціуму

Газоват 5174 перегляди

Опубліковано - 26.03.2013 11:59 | Всі новини | Версія для друку

Україна і ЄС проведуть круглий стіл щодо газотранспортного консорціуму
Україна і ЄС проведуть круглий стіл щодо газотранспортного консорціуму
Київ і Брюссель у найближчий час проведуть круглий стіл високого рівня, на якому серед інших обговорять питання газотранспортного консорціуму.

Як повідомив після закінчення зустрічі з еврокоміссаром з енергетичних питань Гюнтером Оттінгером міністр палива та енергетики України Едуард Ставицький в інтерв’ю українським журналістам в Брюсселі, нині робочі групи сторін узгоджують питання місця і часу проведення такого круглого столу.

"Я так розумію, що протягом щонайбільше двох тижнів усе буде узгоджено. Але те, що він буде - це 100%", - запевнив український міністр.

Він також пов’язав питання проведення круглого столу з конкретизацією формату можливого газотранспортного консорціуму з управління українською ГТС - чи буде він тристороннім (Україна-ЄС-Росія) або двостороннім (Україна-Росія), на чому наполягає російська сторона.

"Почекайте круглого столу - там усе буде", - звернувся він до журналістів.

Відповідаючи на питання, чи обговорювалося під час зустрічі питання Енергетичного Співтовариства та можливий вихід із нього України, як про це раніше заявила російська сторона, ставлячи умовою створення консорціуму вихід Києва з Енергетичного Співтовариства, Ставицький сказав: "Я хочу підкреслити, що ми обговорювали питання імплементації останніх домовленостей Україна-ЄС, які були досягнуті в лютому цього року і вже застосування практичних кроків, які ми повинні зробити, щоб імплементувати всі досягнуті домовленості".

Домовленість про проведення круглого столу високого рівня з питань розвитку українського газового ринку була досягнута 21 лютого в ході візиту міністра Ставицького в Брюссель під час зустрічі з єврокомісаром Оттінгером.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.