Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Італія чекає від України документів на екстрадицію конкурента Засухи на виборах

Пістолетне право 5051 перегляд

Опубліковано - 28.03.2013 13:09 | Всі новини | Версія для друку

Італія чекає від України документів на екстрадицію конкурента Засухи на виборах
Італія чекає від України документів на екстрадицію конкурента Засухи на виборах
Італія просить Україну надати документи для екстрадиції колишнього кандидата в депутати Верховної Ради від партії «Батьківщина» Віктора Романюка.

Про це повідомив керівник робочого апарату українського бюро Інтерполу Василь Неволя.

«Компетентні органи Італії звернулися з проханням надати відповідні матеріали й запит про видачу Романюка», – сказав він.

Також Неволя повідомив, що Романюк був оголошений у міжнародний розшук 28 лютого за запитом від управління у боротьбі з економічною злочинністю головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві.

За його словами, підставою для відкриття кримінального провадження проти Романюка стали виявлені факти розкрадання коштів в сумі майже 40 мільйонів гривень.

При цьому Неволя наголосив, що у цій справі немає будь-яких політичних, расових або релігійних мотивів.

Цього місяця стало відомо, що опозиціонера Романюка, який був конкурентом Тетяни Засухи на парламентських виборах, затримали в Мілані за поданням українських правоохоронних органів. Днями Шевченківський районний Суд Києва заочно заарештував Романюка, який в лютому виїхав за кордон через побоювання кримінального переслідування.

Романюк балотувався на парламентських виборах в окрузі номер 94 на Київщині. Окружна виборча комісія оголосила переможцем виборів на цьому окрузі кандидата від Партії регіонів Тетяну Засуху. В Об’єднаній опозиції «Батьківщина» заявили про фальсифікації і про те, що Романюк переміг із відривом у 10 тисяч голосів. За словами опозиціонерів, ОВК «без проведення розгляду, без ухвалення скарг, без голосування визнала недійсним голосування в 27 ділянках округу, таким чином просто скасувавши волевиявлення близько 30 тисяч жителів області».

Пізніше у ЦВК визнали недійсними результати волевиявлення у п’яти одномандатних округах, серед яких округ № 94 в Обухові. Романюк подав позов у Європейський суд із прав людини.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.