Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Верховний Суд відмовив Власенку у розгляді скарги

Пістолетне право 6390 переглядів

Опубліковано - 29.03.2013 10:01 | Всі новини | Версія для друку

Верховний Суд відмовив Власенку у розгляді скарги
Верховний Суд відмовив Власенку у розгляді скарги
Сергій Власенко отримав відмову Вищого адміністративного суду України передати його скаргу на рішення ВАСУ про позбавлення депутатського мандату на розгляд Верховного суду України.

Про це повідомила прес-служба «Батьківщини».

Це є черговим свідченням політичної мотивації дій влади у позбавленні захисника лідера опозиції Юлії Тимошенко та опозиційного депутата його депутатського мандата.

Підставою для подання Власенком заяви були прямо протилежні рішення Вищого адміністративного суду у його справі та у справі Владислава Каськіва.

«Незважаючи на очевидність підстав для передачі справи до Верховного суду, це рішення було цілком очікуване для мене, оскільки ВАСУ постійно демонструє свою рабську суть по відношенню до Януковича та його забаганок. Це буде ще одним аргументом у моїй скарзі до Європейського суду з прав людини. Для опозиційних політиків в Україні немає правосуддя ані у кримінальних справах, як у Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інш., ані у цивільних та адміністративних справах», - сказав Власенко.

У «Батьківщині» зазначили, що Європейський суд з прав людини вчергове змушений буде дати об‘єктивну оцінку судовій системі та стану демократії в Україні.

Як повідомлялося рануше, що 6 березня 2013 року Вищий адміністративний суд, спираючись на сфальшоване рішення регламентного комітету ВР, задовольнив позов голови Верховної Ради Володимира Рибака та позбавив Власенка депутатського мандату.

Це рішення було визнано політично вмотивованим європейськими інституціями і Державним департаментом США.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.